استفاده از روشهای نوین هتلداری علمی لزوم رسیدن به درآمد پایدار

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هتلداری علمی و استفاده از روش¬های نوین و به روز را لازمه رسیدن هتل¬ها به درآمد پایدار دانست.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، فرزین حق پرست، در نشست صمیمی با مدیران و مالکان هتل¬های استان، گفت: با توجه به فضای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایجاد شده طی ماه های اخیر در کشور، نقطه عطفی در گردشگری کشور و به خصوص استان به وجود آمده است و باید به بهترین نحو از این فرصت بهره جست.
حق پرست با تأکید بر این که هتلداری یک علم است و در عصر حاضر دیگر نمی توان با روش های سنتی و غیر علمی رضایت خاطر گردشگران را فراهم آورد، بهره گیری از مشاوران آگاه و متخصص را در حوزه تبلیغات و بازاریابی امری ضروری دانست.
وی ورود به عرصه تبلیغات و تجارت الکترونیک، آگاهی از علم بازاریابی و معماری داخلی را از جمله اصول مدیریت علمی در عرصه هتلداری اعلام کرده و خواستار همکاری هتلداران برای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات به گردشگران شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، انتخاب تبریز به عنوان «شهر نمونه گردشگری در سال 2018» را فرصتی بزرگ به منظور معرفی جاذبه های تاریخی و گردشگری تبریز به جهانیان دانست و بر اهمیت نقش هتلداران در این زمینه تأکید کرد.
احمد حمزه زاده، معاون گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این نشست با اشاره به ورود جدی دبیرخانه oic - سازمان همکاری های اسلامی- بعد از انتخاب تبریز به عنوان «شهر نمونه گردشگری در سال 2018» و طراحی پکیج های تبلیغاتی در راستای شناساندن آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری تبریز، استاندارسازی هتل ها را بسیار حائز اهمیت دانست.
وی تأکید کرد: به این منظور ضروری است، هتل های استان در راستای تطبیق استاندارهای خود با معیارهای جهانی گام برداشته و بر بهسازی و استانداردسازی هتل های استان اهتمام ورزند.
در این نشست هم چنین تحمیل مالیات های سنگین به هتلداران و عدم تخصیص اعتبار و وام بانکی کم بهره جهت استانداردسازی از سوی بانک ها از جمله مشکلات هتلداران عنوان شد.

کد خبر 503642

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار