به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در این اطلاعیه آمده است؛
همانگونه که بارها اعلام شده، تعداد واحدهای زیان ده دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای دوره مدیریت فعلی در سال 1392، 235 واحد بوده که با تدابیر اندیشیده شده ازجمله ادغام واحدهای علوم و تحقیقات در واحدهای مادر، استفاده بهینه از منابع و درآمدها و نیز تکیه بر اقتصاد دانش بنیان و درآمدهای غیرشهریه ای، مشکل زیاندهی بیش از نیمی از این واحدها حل شده است. به طوری که مطابق اعلام خزانه داری دانشگاه، تعداد واحدهای زیان ده در سال آینده به کمتر از 100 واحد خواهد رسید.
نکته بسیارمهم دیگر این است که با مدیریت مطلوب نقدینگی از سوی سازمان مرکزی، در دو سال اخیر نه تنها تعداد واحدهای زیان ده کمتر شده است، بلکه مشکلات مالی واحدهای زیان ده نیز همواره از طرف سازمان مرکزی حل شده و هرگز منجر به ایجاد خلل در چرخه آموزش، پژوهش و تولید علم در این دانشگاه نشده است.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تکذیب آمار نادرست ارائه شده درخصوص زیان ده بودن 270 واحد این دانشگاه، آن را ناشی از برداشت غلط و نادرست و حتی بعضاً مغرضانه و با سوء نیت، اعلام می کند.
براساس گزارش حسابرس منتخب هیات امنا و خزانه دار دانشگاه و نیز معاون اداری و مالی و معاون برنامه ریزی دانشگاه، در اسناد تراز مالی سال 1393 که به تایید و تصویب هیات امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی نیز رسیده است، در سال 1393 دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 570 میلیارد تومان اندوخته مثبت داشته است. چگونه ممکن است که دانشگاهی با این اندوخته، بالای 60درصد زیاندهی داشته باشد؟!
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مجدداً از تمامی رسانه ها و اصحاب ارتباطات جمعی تقاضا می کند برای کسب اطلاعات کامل و دقیق، از سامانه رسمی اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس www.iau.ac.ir استفاده کنند.
گفتنی است روز گذشته در خبری به نقل از حمیدرضا زمانی زاده مدیرکل امور پژوهشی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گفته شده بود: «در سال های گذشته، به خاطر اتفاقات و تصمیم گیری هایی که در خارج از دانشگاه آزاد اسلامی اتخاذ شد، با مشکلات عدیده ای مواجه شدیم. به عنوان مثال در حدود ۲۷۰ واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، امروز زیان ده هستند و با مشکلات شدید مالی مواجه شده اند. برای خروج از این قبیل بحران ها نباید به معاونت آموزش امیدوار بود، چرا که او در برگزاری کلاس ها و ثبت نام ها و انتخاب واحد ها و مواردی از این دست فعالیت می کند. از معاونت دانشجویی نیز نباید توقع رفع این مشکلات را داشت؛ تنها جایی که می توان امیدوار بود برای این مشکلات راه حلی بیابد معاونت پژوهشی است.»
او دراین باره اینچنین توضیح داده است: «اساساً بحث اینجانب درخصوص لزوم عدم حضور اعضای هیأت علمی در کنفرانس های غیرمعتبر بوده که ممکن است باعث ایجاد هزینه های اضافی برای واحدها شود. و تنها اشاره ای نیز به وجود واحدهای زیان ده و اینکه هزینه های اضافی می تواند خطراتی برای دانشگاه داشته باشد، کردم. لازم به ذکر است که حوزه کاری و تخصصی بنده، حوزه پژوهشی است و انتشار آمار مالی و بودجه ای به نقل از بنده، جای تعجب و تأسف دارد.»
۴۷۴۷
نظر شما