به گزارش خبرآنلاین، کتاب «قرآن و پلورالیزم» که چاپ اول آن در سال 80 توسط کانون اندیشه جوان در سه فصل با عنوان های « مبانی قرآنی انحصار صراط مستقیم به اسلام»، « قرآن و بردباری مذهبی و اجتماعی» و « توهم دالت قرآن بر پلورالیزم دینی» به بازار کتاب عرضه شده است، از کتب نایاب سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی است.
اما کتاب «قرآن و سکولاریسم» که در سال 84 برای اولین بار منتشر شد و در سال 88 سومین چاپ خود را تجربه کرد، توسط گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به بازار کتاب عرضه شده است.
این کتاب از چهار فصل تشکیل شده است. در فصل اول حاوی تبیین نکات مقدماتی مانند تعریف و پیشینه سکولاریسم، حجیت و جامعیت قرآن است. نویسنده در فصل دوم با عنوان « نقد مبانی سکولاریسم با اتکا به آیات» هفت مبنای سکولاریسم( علم گرایی، عقلانیت، حقوق طبیعی، امانیسم، لیبرالیسم، نسبیت و تجربه دینی) را تحلیل و نقد کرده است.
فصل سوم با نام « مدل های سکولاریسم و نقد آن» متکفل تبیین مدل های گوناگون سکولاریسم و نقد آن است. در این فصل، ثابت می شود که چهار مدل معروف سکولار ( آتیستی، دئیستی، دینی و پست سکولار) با مبانی قرآن همخوانی ندارد و فصل چهارم با عنوان « ادله و شبهات قرآنی سکولاریست ها» در سه گفتار به گزارش و نقد ادله و شبهات سکولار اختصاص یافته است.
هم چنین کتاب های « سیر تطور تفکر سیاسی امام خمینی(ره) » نوشته دکتر نجف لک زایی به همت اداره کل ترجمه و نشر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و توسط مختار لطفی به زبان مالایی ترجمه و منتشر شد.
کتاب « سیر تطور تفکر سیاسی امام خمینی(ره) » که چاپ اول آن در سال 83 توسط سازمان انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در شش فصل با عنوان های « کلیات و مفاهیم »،« ماهیت اندیشه سیاسی اسلامی»، « ثبات یا تحول»، « گذار از اندیشه سیاسی اصلاحی به اندیشه سیاسی انقلابی»، « آسیب شناسی نظام سلطنتی صفویه از نگاه محقق سبزواری»، « آسیب شناسی نظام سیاسی پهلوی از نگاه امام خمینی(ره)»، « اصول ثابت در اندیشه سیاسی امام خمینی(ره)» و « گذار از فقه سیاسی به کلام سیاسی» به بازار کتاب عرضه و تا کنون هفت بار تجدید چاپ شده است.
کتاب های «قرآن و پلورالیزم» و «قرآن و سکولاریسم» نوشته محمد حسن قدردان قراملکی توسط اداره کل ترجمه و نشر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به زبان مالایی ترجمه و منتشر شد.
کد خبر 52974
نظر شما