به گزارش خبرآنلاین کردستان، امیر قادری در جلسهای که با محوریت اقدامات و پروژههای تعریف شده در قالب ستاد استانی بازآفرینی پایدار محدودهها و محلههای هدف شهری کردستان برگزار شد، بر ضرورت تشکیل منظم جلسات ستاد بازآفرینی شهری در شهرستانها با حضور فرمانداران به عنوان رؤسا و شهرداران به عنوان دبیران شهرستانی این ستاد تأکید کرد.
امیر قادری افزود: در کمیتههای برنامهریزی شهرستانهای استان هم باید نسبت به تخصیص اعتبارات برای طرحهای بازآفرینی که مطالعات آنها انجام گرفته است، اقدام شود.
وی با یادآوری سفر قریب الوقوع وزیر مسکن و شهرسازی به استان کردستان، خاطرنشان کرد: شهرداران به عنوان دبیران ستادهای بازآفرینی شهرستانها، پروژههایی که در قالب این بازآفرینی محدودههای شهری با ذکر جزئیات به صورت دقیق طراحی و آماده است را ارائه دهند تا با تقدیم آنها به وزیر مسکن، نسبت به تخصیص و جذب اعتبارات اقدام شود.
این مسئول با اشاره به اینکه پیگیری بیشتر، موجب جذب بهتر اعتبارات در قالب طرحهای بازآفرینی خواهد شد، افزود: اعتبارات به شهرداریهایی اعطا میشود که جلسات این ستاد را بیشتر تشکیل داده و پیگیری بهتری برای انجام این مهم دارند.
قادری با بیان اینکه ستاد بازآفرینی در عرض شورای برنامهریزی استان است، خاطرنشان کرد: بنابراین مأموریت و ماهیت این ستاد باید در جامعه نهادینه شود.
وی با یادآوری وجود بافتهای غیررسمی در دنیا و به تبع در ایران و استان کردستان، خاطرنشان کرد: 30 درصد از جمعیت شهرهای استان در بافتهای غیررسمی اسکان یافتهاند و این مسئله ضرورت توانمندسازی ساکنان این بافتها و بازآفرینی این محدودهها را بیشتر میکند.
معاون عمرانی استاندار کردستان با تأکید بر نقش تمام دستگاهها در این حوزه، رسالت شهرداران را در این رابطه کلیدیتر دانست و گفت: جلسات ستاد بازآفرینی شهرستانها باید حداقل هر 45 روز برگزار شود.
قادری، هدف و رسالت اصلی ستاد بازآفرینی را توجه به بافتهای مسئلهدار و حاشیهای عنوان و بار دیگر تأکید کرد: اولویت برای جذب و اختصاص اعتبارات، شهرداریهایی است که پروژههای مرتبط را طراحی و آماده کردهاند.
وی از تشویق شهردارانی که در رابطه با تعریف پروژهها و برگزاری جلسات ستاد بازآفرینی منظم و موفق عمل کردهاند، خبر داد و خاطرنشان کرد: امیدواریم در سفر وزیر مسکن و شهرسازی به استان کردستان، بتوانیم برای این پروژهها، دستور جذب اعتبارات خوبی را بگیریم.
نظر شما