محسن علوی، در جلسه هماهنگی همایش ملی غار کرفتو در سنندج اظهار کرد: غار کرفتو مهمترین مجموعه کندهکاری شده توسط انسان در ایران است که از سال 82 کار تبلیغاتی بر روی آن صورت گرفته است.
وی افزود: غار کرفتو یکی از مظلومترین نقاط استان است زیرا برای شناسایی آن تاکنون کار تبلیغاتی آنچنانی صورت نگرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی کردستان به برگزاری همایش ملی غار کرفتو اشاره و عنوان کرد: این همایش فرصت بسیار خوبی برای توسعه گردشگری استان و شناسایی غار کرفتو است.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد سنندج مسئولیت کمیته علمی همایش و میراث فرهنگی استان، کمیته اجرایی را برعهده دارند، تصریح کرد: سعی خواهیم کرد مقالات خاصی را برای ثبت جهانی غار کرفتو تدوین کنیم و در آیین برگزاری همایش نیز از مقامات ارشد سازمان میراث فرهنگی و رسانههای ملی دعوت به عمل خواهد آمد.
علوی با بیان اینکه تاکنون 42 مقاله به دبیرخانه همایش غار کرفتو ارسال شده است، ادامه داد: باید توسط صداوسیما، کاری مستند از غار کرفتو تهیه و از شبکههای ملی پخش شود.
وی در ادامه سخنان خود به برخی از موانع و مشکلات توسعه گردشگری در استان اشاره و تصریح کرد: برای نوروز امسال یک ریال بودجه برای کارهای تبلیغاتی به این اداره داده نشده است در صورتی که استانهای دیگر بودجه تبلیغاتی ویژهای برای توسعه گردشگری دارند.
مدیرکل میراث فرهنگی کردستان ادامه داد: در برخی از استانها، شرکت توسعه گردشگری وجود دارد و یا استاندار دارای معاونت گردشگری و زیارت است اما کردستان در این بخش مظلوم واقع شده است.
وی با بیان اینکه کارخانه بزرگی نیز در استان وجود ندارد که حمایت مالی از بخش گردشگری استان را برعهده بگیرد، خاطرنشان کرد: علیرغم تمامی این مشکلات، استان کردستان در تمامی نمایشگاههای کشور همیشه حضور داشته است.
علوی با اشاره به اینکه در نوروز امسال استان کردستان جزو 9 استانی بود که برای ارائه خدمات گردشگری انتخاب شد، یادآور شد: همچنین در کل کشور 14 شهر مورد ارزیابی قرار گرفتند که در این میان سه شهر از استان کردستان جزو 14 شهر بود و شهر مریوان به عنوان شهر برتر و دو شهر سنندج و بانه نیز مورد تقدیر شناخته شدند.
نظر شما