تاکنون کشف این تعداد سیاره به صورت همزمان سابقه نداشته و مقامهای ناسا میگویند از تکنیک جدیدی برای تائید یافتههای تلسکوپ کپلر استفاده کردهاند. الن استوفان،یکی از دانشمندان ارشد ناسا در این کنفرانس خبری گفت: این یافتههای جدید به ما امید میدهد که سرانجام روزی بتوانیم حول یک ستاره دیگر مانند خورشید ما، زمین دیگری را کشف کنیم.
در جولای ۲۰۱۵ فهرستی از ۴ هزار و ۳۰۲ سیاره احتمالی که کپلر آنها را رصد کرده بود منتشر شد. برای ۱۲۸۴ مورد از این موارد احتمال سیاره بودن بر اساس یافتههای جدید بیش از ۹۹ درصد است که امکان سیاره نامیدن آنها را به ناسا میدهد. از میان سیارههای تائید شده ۵۵۰ مورد سیارههای سنگی یا زمینسان هستند که ساختار صُلب و صخرهای مانند زمین دارند. ۹ مورد از این سیارهها هم در دامنه زندگی قرار دارند. دامنه زندگی در اخترشناسی بازه ای از فاصله در سامانه یک ستاره است که بتوان در آن سیاره ای با فشار اتمسفر کافی یافت کرد که شرایط وجود آب مایع در سطح خود را دارا باشد.
مأموریت کپلر( Kepler Mission) یک تلسکوپ فضایی ساخت ناسا است که باهدف کشف سیارات فراخورشیدی مشابه زمین به فضا پرتاب شدهاست. سیارهٔ فراخورشیدی یا فراسیاره ( Exoplanet یا Extrasolar planet) سیارهای است که خارج از سامانه خورشیدی قرار دارد و به دور یک ستاره (غیر از خورشید) در حال گردشاست.
در کشفیات جدید ناسا خبری از پیدا شده نشانههای حیات فرازمینی نیست اما مقامهای ناسا اعلام کردهاند که تحقیقات خود را در این سیارههای فراخورشیدی در این رابطه ادامه خواهند داد.
۵۴۵۴
نظر شما