۰ نفر
۲۱ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۹:۱۵

کاهش یا افزایش وزن ناخواسته، جذب ناکافی ویتامین‌ها و مواد معدنی غالباً با افسردگی ارتباط دارد.

خبرگزاری فارس نوشت:

 رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: عوامل تغذیه‌‌ای نقش مهمی در بروز افسردگی دارند و کمبود مواد مغذی، موجب تشدید افسردگی می‌شود در عین حال افسردگی نیز باعث افزایش یا کاهش ناخواسته وزن می‌شود.

پریسا ترابی با بیان این که افسردگی یکی از شایع‌ترین مشکلات بهداشت روان است، گفت: به گزارش سازمان جهانی بهداشت از سال 2002، افسردگی چهارمین رتبه را در بین بیماری‌ها در جهان برخوردار است و شایع‌ترین علت ناتوانی محسوب می‌شود. در کشور ایران افسردگی جزو 7 علت اول بار بیماری و ناتوانی در سنین مختلف به شمار می‌رود.

رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: عوامل تغذیه‌‌ای نقش مهمی را در بروز افسردگی بر عهده دارند، کسانی که دچار افسردگی هستند، اغلب تغذیه نامناسبی دارند و بنابراین در معرض خطر بروز افسردگی هستند.  ترابی گفت: هنگامی که فردی دچار افسردگی می‌شود، سطح انرژی او از حد معمول کمتر است، اشتیاق و اشتها برای غذا خوردن در فرد از بین می‌رود و در نتیجه تغذیه فرد دچار اختلال می‌شود.

رئیس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت اضافه کرد: کاهش یا افزایش وزن ناخواسته، جذب ناکافی ویتامین‌ها و مواد معدنی غالباً با افسردگی ارتباط دارد و افراد مسن بیشتر در معرض این خطر افسردگی قرار دارند.  وی افزود: کمبود برخی از مواد مغذی در رژیم غذایی فرد می‌تواند، موجب افسردگی شود یا حالت افسردگی فرد را تشدید کنند.

ترابی اضافه کرد: کمبود اسیدهای چرب امگا 3 افراد را مستعد افسردگی می‌کند و منابع غذایی این اسید چرب را می‌توان به غذاهای دریایی از جمله ماهی‌های چرب، تخم‌مرغ‌های غنی‌شده با امگا 3، روغن کانولا، روغن بذرکتان، گردو، سویا و سبزی‌های برگ سبز اشاره کرد. توصیه می‌شود، که تمام بزرگسالان حداقل 2 بار در هفته ماهی مصرف کنند.

کد خبر 53722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =