به گزارس خبرگزاری خبر آنلاین از تویسرکان ؛ محمد مهدی مفتح ، نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه توجه به اقتصاد مقاومتی لازمه دستیابی به اقتصادی پویا است گفت: بهبود شرایط اقتصادی رسالت خطیر دولت و مجلس و مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
وی که در همایش حمایت از حقوق مصرفکننده و تولیدکننده در تویسرکان سخن می گفت با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی، اظهار داشت : حرکت بر مبنای اسلام مهمترین هدف نظام جمهوری اسلامی است که برای تحقق این مهم و عدم کنار آمدن با استکبار جهانی و حفظ شرایط در مقابل استکبار و داشتن اقتصادی پویا باید به این الگوی عملی که همان اقتصاد مقاومتی است توجه و عمل شود.
وی حضور سازمانهای مردم نهاد و برگزاری اینگونه همایشها را کمکدهنده به مجلس برای رفع نقاط ضعف قانونی بیان کرد و افزود: با رفع مشکلات میتوانیم شرایط بهتری برای تأمین مناسبتر و بهتر حقوق مصرفکننده در کنار حقوق تولیدکننده داشته باشیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز در این همایش با تأکید بر اینکه میزان سرمایهگذاری در استان همدان در 30 ماهه دولت قبل 2هزار و 930میلیارد تومان بوده و در مدت مشابه در دولت فعلی به 8هزار و 60میلیارد تومان رسیده است، گفت: اولین کارخانه تولید بخاری گازسوز کممصرف کشور در 26 اسفندماه سال گذشته در استان همدان افتتاح شد.
حمیدرضا متین تصریح کرد: 30 طرح صنعتی بزرگ بالای 10میلیارد تومان در استان همدان وجود دارد که در طول مدت 2سال آینده به بهرهبرداری میرسند.
نظر شما