۰ نفر
۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار گفت: یک قلاده جوجه تیغی تیمار شده در طبیعت همدان رها سازی شد.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از بهار ؛ مجید شعبانلو، با اعلام مطلب فوق افزود: پس از بازرسی از فروشندگان حیوانات در سطح شهر بهار یک قلاده جوجه تیغی کشف و پس از انجام مراقبت های اولیه به طبیعت بازگردانده شد.

وی با ذکر اینکه این گونه جانوری از یک پرنده فروشی در سطح شهر کشف شد خاطرنشان کرد: عرضه این گونه جانوری ممنوع بوده و در صورت رویت شهروندان موضوع را به یگان حفاظت محیط زیست اطلاع رسانی کنند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهار، تصریح کرد: با وجود اینکه آسیب جسمی و جراحتی به جوجه تیغی وارد نشده بود ولی این گونه جانوری معاینه، تیمار و سپس در دامن طبیعت رها شد.

شعبانلو تاکید کرد: گونه جوجه تیغی به وفور در مناطق مختلف استان بویژه شهرستان بهار دیده شده است ولی این موضوع نمی تواند عاملی برای شکار و زنده گیری آن شود.

لازم به ذکر است شهرستان بهار در 15 کیلومتر همدان واقع شده است.

 

 

 

کد خبر 543694

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار