منصور قزاقی معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج در گفتگو با خبرآنلاین کردستان گزارش یکساله کمیسیون ماده 100 را تشریح کرد.
معاون شهرسازی شهرداری سنندج گفت: برای جلوگیری از خارج شدن از ضوابط شهرسازی، کمیسیون ماده 100 شهرداری ها بعنوان مرجع رسیدگی به تخلفات ساختمانی نقش مهمی ایفا می کند.
وی افزود: مالکان اراضی و املاک واقع در محدوه شهر باید قبل از هرگونه ساخت و ساز از شهرداری پروانه اخذ نمایند. در غیر اینصورت هم از عملیات ساختمانی آنها جلوگیری بعمل می آید و هم با ارجاع پرونده به کمیسیون ماده صد مشمول جریمه و تخریب خواهند شد.
قزاقی گفت: سال گذشته جلسات کمیسیون ماده صد جهت رسیدگی به تخلفات ساختمانی بصورت منظم برگزار شد و پروندهای ارجاعی از مناطق و نواحی تابعه شهرداری مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 1662 پرونده تخلفات ساختمانی به کمیسیون ماده 100 ارجاع شده گفت: 1018 پرونده از تخلفات ساختمانی سال گذشته در کمیسیون تجدیدنظر مورد بررسی قرار گرفت.
معاون شهرداری سنندج اظهار کرد: بیشترین تعداد پروندهای ارجاعی به کمیسیون ماده صد را مربوط به ناحیه منفصل شهری نایسر با 415 پرونده و کمترین تعداد پرونده مربوط به ناحیه منفصل شهری ننله با 55 پرونده بود.
وی در خصوص آرا صادر شده در کمیسیون ماده صد افزود: 961 پرونده مشمول جریمه، 398 پرونده تخریب و برای 334 پرونده هم حکم تخریب، جریمه و تبدیل به حالت اولیه صادر شد.
مهندس قزاقی در خصوص عملکرد کمیسیون تجدید نظر ماده صد گفت: تعداد 981 فقره پرونده در این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت که برای 858 پرونده جریمه و برای 454 پرونده هم حکم تخریب صادر شد.
وی یکی از منابع درآمدی شهرداری ها را معطوف به اخذ جریمه از ساخت و سازهای غیرمجاز و عوارض کمیسیون ماده 100 اعلام کرد و ابراز امیدواری نمود با اجرای احکام کمیسیون ماده صد بتوانیم موجبات جلوگیری از تخلفات ساختمانی را در سطح شهر فراهم نماییم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری سنندج گفت: سال گذشته جلسات کمیسیون ماده صد جهت رسیدگی به تخلفات ساختمانی برگزار شد و بیش از 1660 پرونده مورد بررسی قرار گرفت.
کد خبر 543813
نظر شما