مدیرکل فنی و حرفه ای قم از ورود 65 درصد از افراد آموزش دیده در مراکز فنی و حرفه ای استان به بازار کار در سال گذشته خبر داد.

احمد عطار نیا درحاشیه بازدید رئیس کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و هیات همراه از مرکز آموزش و فنی و حرفه ای امام (ره) قم در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به ارائه آموزش های فنی و حرفه ای به بیش از 28 هزار و 500 نفر در سال گذشته، اظهار داشت: در سال 94 ، 14 هزار نفر در بخش دولتی و 14 هزار و 500 نفر نیز در بخش غیر دولتی در بیش از 8 مرکز دولتی و 220 آموزشگاه و 127 رشته آموزش دیدند.

وی همچنین با بیان اینکه در پایان هر دوره آموزشی به کار آموزان یک گواهینامه بین المللی نیز داده می شود، که در 160 کشور جهان اعتبار دارد، خاطرنشان کرد: این مدرک علاوه بر اینکه برای کارآموزان یک سابقه کار محسوب می شود، مبنایی برای صدور جواز کسب و دریافت وام خود اشتغالی نیز به شمار می رود، تا جایی که در سال 94 بر اساس همین مدرک، 400 نفر از دارندگان آن 50 میلیون ریال وام خود اشتغالی با سود 4 درصد دریافت کردند.

مدیرکل فنی و حرفه ای قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه طبق قرارداد منعقد شده میان فنی و حرفه ای استان و کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در سال 2011 این نهاد متعهد شده تا سالانه آموزش هایی را با بودجه این نهاد بین المللی به اتباع خارجی ارائه دهد، افزود: تاکنون بیش از 970 تن از اتباع در 80 دوره آموزشی و در 38 رشته مهارت های مختلف فنی و حرفی را فرا گرفته اند.
وی گفت: علاوه بر مرکز فنی و حرفه ای امام در 2 مرکز دیگر یعنی انقلاب اسلامی و 19 دی نیز دوره های آموزشی برای اتباع تشکیل می شود.

وی همچنین نصب کولر گازی، برق کاری، نصاب سیستم های ایمنی، حفاظتی و تاسیساتی را از جمله فنون آموزشی ویژه مردان و قلاب بافی، روبان دوزی، عروسک سازی، کیف دوزی را از آموزش های مختص زنان بر شمرد، و خاطرنشان کرد: از آنجا که در قرار داد ما با کمیساریا شرط ورود مهارت آموزان به بازارکار قید نشده، آمار دقیقی از ورود اتباع آموزش دیده به بازار کار در دسترس نیست.

فیلیپو گراندی و هیات همراه آن روز جمعه در سفر 2 روزه خود به ایران با استقبال معاون سیاسی امنیتی استانداری وارد قم شد و به منظور بررسی وضعیت آموزش اتباع خارجی بازدیدی را از مرکز فنی و حرفه ای امام (ره) قم به عمل آورد، و سپس با حضور در مسجد بقیه الله و همچنین محل سکونت یکی از افاغنه مقیم قم در منطقه شهر قائم ضمن دیدار با او و قشرهای مختلف اتباع افغان قم از جمله روحانیان، دانشجویان، کارگران، پزشکان و هنرمندان از مشکلات و مطالبات آنها آگاهی پیدا کرد.

کد خبر 547431

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =