۰ نفر
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۶

سرپرست نمایندگی میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان میامی گفت: مرمت یخدان میامی واقع در بافت تاریخی این شهر آغاز شد.

به گزارش  خبرانلاین سمنان سید محمدصادق رضویان» افزود: در ادامه روند مرمت بافت تاریخی شهر میامی، مرمت یخدان تاریخی اين شهر با بيش از 220 سال قدمت آغاز شد.
وي گفت: استحکام بخشی و ترمیم جداره‌ها، برداشت الحاقات، اصلاح و بازسازی دیواره‌های یخدان، انجام پی‌بندی‌های لازم، دوغاب‌ریزی، اجرای کاهگل و سیم‌گل و اصلاح ناودان‌ها و ترمیم پوسته نما با هدف مرمت و حفظ این اثر تاريخي در حال انجام است.
رضويان با اشاره به اينكه يخدان تاریخی شهر میامی از نظر بصری، ابعاد و اندازه نمونه ای منحصر به فرد در نوع خود است، افزود: با هدف حفظ بافت تاریخی و اشاعه فرهنگ حفاظت و نگهداری از بافت و آثار تاريخي، بافت تاریخی میامی و آثار واقع در بافت مرمت و بازسازی مي‌شوند.
وي گفت: در بافت تاریخی میامی کاروانسرای شاه عباسی، مسجد آقایان، آب انبار عمارت، عمارت آقایان، حمام‌ آقایان و نیز تعدادی ساباط و دالان وجود دارند.
میامی شرقی ترین شهرستان استان سمنان است. شهر میامی در 240کیلومتری شرق مرکز استان سمنان و در محور تهران - مشهد واقع است.

 

۴۸

کد خبر 568636

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =