علی محمد مرادی در گفتگو با خبرآنلاین افزود: یکی از دغدغهای که در مجلس شورای اسلامی و دولت پیگیر آن بودیم، پرداخت بهای گندم به کشاورزان بود و پس از دعوت از وزیر کشاورزی به کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، در این کمیسیون دولت تصمیم گرفت که بهای گندم را به کشاورزان پرداخت کند.
وی اضافه کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده کشاورزانی که تا 16 تیرماه گندم مازاد بر نیاز خود را تحویل مراکز خرید داده باشند، می توانند بهای گندم خود را دریافت کنند.
عضو کمیسیون کشاورزی و کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به تلاش و پیگیری مجدانه کمیسیون کشاورزی و تلاش بی وقفه نمایندگان و مجمع نمایندگان استان افزود: براساس تصمیمات متخذه بانک کشاورزی موظف شده است طلب گندم کاران استان کردستان را به سرعت پرداخت کند.
مرادی گفت: اعتبار لازم برای پرداخت بهای گندم به کشاورزان توسط دولت تامین شده است و روند پرداخت ها در استان ها تا پرداخت تمامی مطالبات کشاورزان ادامه پیدا می کند.
46
نظر شما