عباس جرجانی، اظهار داشت: از ابتدای سال 5 واحد صنعتی راه اندازی مجدد شده که از این تعداد یک واحد به دلیل تملک بانک با یک واحد جدید جایگزین شده است.
وی با اشاره به علل راکد بودن واحدها، ادامه داد: برخی از واحدها به طور کامل تعطیل شدهاند و برخی دیگر بنا به دلایل پایین بودن ظرفیت، مشغول به کار بوده اما سود دهی مناسبی ندارند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان با اشاره به ارزیابیهای واحدهای تعطیل شده، بیان کرد: 53 درصد از واحدها به دلیل کمبود نقدینگی، 19 درصد به دلیل نبود بازار،10 درصد نقصان ماشین آلات و 6 درصد نیز مشکل در تهیه مواد اولیه داشتهاند.
جرجانی با اشاره به ارزیابی واحدهایی که ظرفیت پایینی دارند، بیان کرد: پس از بررسی تمام آیتمها برای ارزیابی مشخص شد که 46 درصد واحدها بنا به دلایل نقدینگی، 22 درصد فقدان بازار، 11 درصد نقصان در بازار و 5 درصد به دلیل پایین بودن بهرهبری ظرفیت پایینی داشتهاند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 17واحد صنعتی احیا شده است، یادآور شد: امسال تلاش شده که طرح های جدید جایگزین طرحهای قدیمی شود تا مشکلات تعداد بیشتری از واحدها در استان حل شود.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان تصریح کرد: از نمایندگان بانکهای عامل در تهران دعوت شده تا تسهیلاتی به واحدهای صنعتی استان بدهند تا بتوانند در صورت داشتن مشکل نقدینگی مشکلات خود را تا حدوی حل کنند.
جرجانی با اشاره به اینکه دولت امسال طرح رونق را اجرایی کرده است، خاطر نشان کرد: واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور که دارای مشکلات اقتصادی، نقدینگی و سرمایه در گردش بودند، شناسایی شده و با حمایت بانکها در پرداخت تسهیلات مناسب به این واحدها مشکلاتشان حل خواهد شد.
۴۸
نظر شما