به گزارش خبرآنلاین، کریم صادقزاده در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: معرفی برندهای برتر منطقه آذربایجان چندسالی است که توسط سازمان مدیریت صنعتی استان و با مشارکت سایر نهادها برگزار می شود و امسال طی برنامه ریزی های صورت گرفته تعداد شرکت ها را از 100 به 500 شرکت ارتقاء یافته است که نشان از موفقیت و آثار مثبت اجرای طرح در سال های قبل دارد.
وی افزود: از مجموع 500 واحد تولیدی و صنعتی که در همایش امسال رتبه بندی و معرفی می شوند تعداد 330 شرکت متعلق به استان آذربایجان شرقی بوده و بقیه در سه استان آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل مستقر هستند.
صاقزاده با اشاره به درخشش چهار برند معتبر ال جی، سامسونگ، دوو و پاناسونیک که با تصاحب بازارهای جهانی از جمله بازار کشور خودمان اقتصاد کره جنوبی را متحول کرده اند، ابراز داشت: امروزه برندهای معتبر بزرگترین سرمایه های کشورها به شمار می روند و ارزیابی موفقیت ها یا شکست ها در دنیای اقتصادی امروز با تکیه بر مارک های تجاری صورت می گیرد.
دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز تصریح کرد: متاسفانه مبحث مدیریت برندسازی از جمله موضوعاتی است که در کشور ما مورد غفلت واقع شده ولی در استان آذربایجان شرقی با همت و تلاش سازمان مدیریت صنعتی چندسالی است که به این موضوع توجه جدی صورت می گیرد و برندهای معتبر منطقه تجلیل و تقدیر می شوند.
وی اذعان داشت: طبق بررسی های انجام شده 500 شرکتی که معرفی می شوند دارای بیشترین میزان فروش، پرداخت مالیات و همچنین پرداخت حق بیمه به موقع کارگران هستند و برای حدود 110 هزار نفر اشتغالزایی کرده اند.
صادقزاده در عین حال خاطرنشان ساخت: در شرایط رکودی اقتصادی کشور بعضا شاهد هستیم استان ها روی واحدهای بحران زده خود تمرکز می کنند؛ اما استان آذربایجان شرقی می خواهد 500 برند برتر منطقه را معرفی کند که امنیت سرمایه گذاری و پایداری اشتغال کارگران را در این خطه نشان می دهد.
دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز با اشاره به خودنمایی برندهای برتر صنایع غذایی، لوازم خانگی و پوشاک ایران در کشورهای همسایه ادامه داد: کیفیت مطلوب و قیمت مناسب محصولات ایرانی موجب شده است تا بسیاری از کشورها به خرید کالای ایرانی روی آورند.
وی با بیان اینکه در راستای تحقق سیاست های اقتصادی کشور مبحث برندسازی، استفاده از صنایع خوشه ای و کنترل صحیح استانداردهای کالاهای صادراتی یک استراتژی ملی است؛ اضافه کرد: برندها دارای ماهیت اجتماعی هستند و افراد اجتماع نسبت به آنها حس تعلق و مالکیت داشته و آنها را از خود می دانند.
صادقزاده توضیح داد: در دورانی به سر می بریم که اقتصاد ملی و منطقه ای نیاز به تلاش مضاعف دارد و حلقه رقابت در عرصه تجاری هر روز تنگ تر می شود و لازم است تولید و صدور کالا و خدمات بر پایه مزیت های نسبی، محور فعالیت های اقتصادی قرار گیرد.
دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز تشریح کرد: استان آذربایجان شرقی با وجود بیش از هفت هزار واحد صنعتی فعال، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی توانمند یکی از قطب های مهم صنعتی کشور به شمار می رود و بیشتر واحدهای صنعتی استان نیز در سطح ملی و بین المللی مطرح هستند.
این گزارش حاکی است، چهارمین دوره همایش معرفی برندهای برتر منطقه آذربایجان (ایران تک) هشتم مهرماه جاری در تبریز به همت سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی آذربایجان شرقی هشتم مهر ماه امسال در تبریز برگزار می شود.
46
نظر شما