به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی پارک علم وفناوری استان ، سید احمد حسینی مدیر شعب بانک رسالت دراستان چهارمحال وبختیاری درنشست هم اندیشی شرکت های فناور پارک علم و فناوری استان افزود: تسهیلات تا سقف 60 میلیون ریال بدون نیاز به سپرده گذاری و تسهیلات تا سقف 300 میلیون ریال با کارمزد 2% در صورت گردش مالی به شرکت ها و واحدهای فناوری که از طرف پارک علم و فناوری استان به بانک رسالت معرفی میشوند اعظا می شود .
به گفته وی : بانک رسالت در حال مذاکره با خیرین جهت سرمایه گذاری و ایجاد کانون های خیریه کسب و کار اجتماعی و ایجاد اشتغال و همچنین حمایت از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری است.
وی با تاکید بر اینکه با تبلیغات مناسب و بستر سازی میتوان زمینه را برای جلب اعتماد مردم فراهم کرد اظهار داشت: بانک رسالت با در پیش گرفتن شیوهای متفاوت درنظر دارد با ارائه خدمات بیشتر و حرکت از شیوه بانکداری سنتی به سمت بانکداری نوین اسلامی گام بردارد.
داراب ظفریان معاون پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری به معرفی ظرفیت های علمی و فنی شرکت های فناور و دانش بنیان و توان این مجموعه در ایجاد اشتغال و تولید پرداخت.
وی اظهار داشت: برای راه اندازی کسب و کار دانش بنیان سه مولفه دانش فنی، ساختار کارآمد و منابع مالی نیاز است که پارک علم و فناوری با جذب نیروهای جوان و خلاق و حمایت از آنها تلاش می کند زمینه تولید و اشتغال را فراهم آورد اما این مجموعه با توجه به محدود بودن منابع مالی قادر به تامین نیاز شرکت ها نیست به همین دلیل سعی میکند از طرق مختلف از جمله جذب سرمایه گذار، بهره گیری از توان خیرین و استفاده از ظرفیت بانک ها به شرکت ها کمک کند که بانک قرض الحسنه رسالت با ساختاری که دارد می تواند در این مسیر شرکت ها را یاری نمایند.
سید مهران نوربخش رئیس انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی استان نیز اظهار داشت کانون های خیریه کسب و کار فرصتی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی اجتماعی هستند.
وی افزود کانون های خیریه کارآفرینی اجتماعی با جذب سرمایه های خیرین در قالب حساب های قرض الحسنه و استفاده از امتیاز این حساب ها در جهت ایجاد مشاغل کوچک و زود بازده اقدام به اعطای تسهیلات با سود 2 درصد می نماید.
نظر شما