سلامت نیوز نوشت: ۳۷تشکل دانشجویی در نامه‌ای به کمیسیون تلفیق با اشاره به مصوبه کمیسیون کشاورزی برای ممنوعیت واردات و کشت محصولات تراریخته طی پنج سال آینده، تأکیدکردند: حال این مصوبه نیاز به تأیید کمیسیون تلفیق و تصویب در صحن دارد تا پس از تأیید شورای نگهبان به قانونی مترقی تبدیل شود. پیشنهاد «تعلیق تا زمان ارزیابی دقیق» هوشمندانه‌ترین تصمیمی است که می‌تواند خطرات احتمالی سلامتی، امنیتی و زیست محیطی را از میهن عزیز اسلامی دور کند.

 پس از افشاء اسناد وابستگی برخی سردمداران داخلی تجاری‌سازی محصولات تراریخته، سیلی از واکنشها در میان جامعه نخبگانی کشور به وجود آمده است. آنچه در ادامه می‌آید نامه 37 تشکل دانشجویی به کمیسیون تلفیق مجلس درخصوص رهاسازی محصولات تراریخته است.

بسم الله الرحمن الرحیم

علم اقتدار است؛ هرکس آن را یافت، تحکّم می‌کند، و هرکس که نیافت بر او تحکم می‌کنند.
امیرالمؤمنین علی (ع)

سلام بر حجت‌الله فی‌الارضین، سلام بر نایب بر حق ایشان، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای و سلام بر امام راحل و شهیدانی که با خون پاکشان مستحکمترین دژ را برای احقاق حقوق مستضعفین ساختند؛ آنان که با سلاح، کلام و تفکر خویش مستکبرین عالم را به زانو درآوردند؛ و سلام بر آنها که با پیمودن راه شهیدان به پاسداشت خونشان درآمدند؛ آنان که ذره‌ای از اندیشه‌های برحق اسلام و انقلاب عقب‌نشینی نکردند و با همت استوار خویش در راستای اعتلای اسلام و ایران کوشیده و می‌کوشند.

اعضاء محترم کمیسیون تلفیق برنامه ششم مجلس شورای اسلامی

با اهداء سلام و تحیت

مستحضرید بخش مهمی از شرایط ملتهای مظلوم و عقب نگهداشته در جهان امروز، ناشی از عدم دستیابی به امکانات و فناوری است. در حالی که صاحبان نامشروع قدرت و ثروت با به‌کارگیری فناوری در راستای اهداف شوم خود شیشه عمر این ملتها را به دست گرفته و آنها را چپاول می‌کنند؛ چه اینکه با استفاده از فناوری، مادیات آنها را به تاراج برده و یا با استفاده از آن در رسانه‌ها، اخلاق و ارزشهای معنوی را کم‌رمق می‌کنند و به یغما می‌برند.

نقشه‌های شوم دشمنان ایران و مسلمانان جهان برای به تسلیم کشاندن ملتهای غرب آسیا فقط با افروختن آتش جنگ یا حمایت از تروریستهای جنایتکار یا تحریم و روشهای آشکار نیست؛ بلکه این نقشه‌های شوم طی دو دهه گذشته وارد عرصه جدیدی شده که عموماً در رده «تهدیدات غیر آشکار» قرار می‌گیرند.

در این میان توسعه علوم و فناوریهای نوین زیستی، ابزارهای جدیدی برای تهدید در حوزه سلامت غذایی و بهداشت و درمان در اختیار مستکبرین عالم قرار داده است. توسعه بیماری و افزایش تعداد بیماران، گذشته از ابعاد امنیتی، راهبردی اساسی و تجارتی عظیم برای شرکتهای داروساز، تجهیزات پزشکی، واکسیناسیون و اقلام دیگر فراهم آورده است.اما به‌طور خاص آنچه امروز موجبات دغدغه مردم به‌ویژه جامعه نخبگانی و دانشجویی کشور را فراهم آورده، احساس خطر در مسئله «تجاری‌سازی، تولید و واردات محصولات دستکاری شده ژنتیک، موسوم به تراریخته» است.

مدتهاست دشمنان به این نتیجه رسیده‌اند که به‌جای روشهای کم‌‌نتیجه و پرهزینه «تهدیدات سخت»، از روش تهدیدات بیولوژیک به جامعه اسلامی آسیب برسانند؛ مسلمانان را از درون تضعیف کنند و به سه هدف بزرگ خود برسند که شامل موارد زیر است:

1. تضعیف دین، اعتقادات دینی، ارزشهای معنوی و اخلاقی و ایمانهای قوی ملتهایی که برای مقابله با ظلم و تبعیض و جنایتهای استکبار و صهیونیسم جهانی به پا خاسته‌اند.

2. تجارت عظیم صدها هزار میلیارد دلاری با جان مردم برای کسب منفعت تجاری.

3. نابودی زیرساختهای کشاورزی و امنیت غذایی کشورهای هدف با تراریخته کردن و وابسته کردن کشاورزی و غذای مردم به کمپانیهای صهیونیستی.

افشاء اسناد نفوذ امنیتی بنیاد راکفلر و کمپانی مونسانتو در سطوح تصمیم‌گیر و تصمیم‌ ساز، برای رهاسازی زودهنگام و بدون ارزیابی لازم این محصولات، موضوعی نگران کننده و درخور توجه است.

اذناب داخلی کمپانیهای صهیونیستی جهت تراریخته کردن محصولات کشاورزی ایران و نابودی بذرهای اصیل و ذخایر ژنتیکی کشور پاسخ نمی‌دهند که اگر محصولات تراریخته سالم هستند چرا38کشور پیشرفته جهان به همراه رژیم اشغالگر قدس این محصولات را کشت نمی‌کنند؟

پیش از این مرکز پژوهشهای مجلس نسبت به عدم سلامت این محصولات هشدار داد و کمیسیون کشاورزی،‌ در مصوبه‌ای دقیق و هوشمندانه، واردات و کشت این محصولات را طی پنج سال آینده ممنوع اعلام کرد. حال این مصوبه نیاز به تأیید کمیسیون تلفیق و تصویب در صحن دارد تا پس از تأیید شورای نگهبان به قانونی مترقی تبدیل شود. قانونی شبیه آنچه در کل اتحادیه اروپا ــ به عنوان پیشتاز این فناوری ــ نیز وجود دارد.

ما از نمایندگان انقلابی مردم ایران اسلامی می‌خواهیم که با رأی مثبت خود به مصوبه کمیسیون کشاورزی در «ممنوعیت واردات، تولید و مصرف محصولات تراریخته در برنامه توسعه ششم» فرصتی را فراهم آورند تا محققان و کارشناسان ریز به ریز و جزء به جزء تمامی ابعاد و خصوصیات محصولات تراریخته را مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار دهند تا ویژگیهای خوب یا بد و سلامت‌بخش یا بیماری‌زای آنها مشخص گردد و به سبب‌ تصویب این مصوبه در مدت زمان ممنوعیت، از خطرات و آسیبهای امنیتی ناشی از مصرف - توزیع عمده آن جلوگیری گردد.

از شما بزرگواران خواستاریم که با تصویب این قانون به مدت پنج سال واردات و کشت تراریخته‌ها تعلیق گردد و با برچسب‌زنی به محصولات موجود بازار، امنیت غذایی و سلامت مردم و کشاورزی تضمین شود؛ در طول این پنج سال باید نقد و بررسی و توسعه تحقیقات تراریخته در دستور کار قرار گیرد.

نمایندگان محترم

جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان ام‌القرای جهان اسلام و الگوی کشورهای اسلامی، باید با شکست دادن نفوذ دشمن، سلامت و امنیت را به کشور و مردم بازگردانده و عاقلانه، منطقی، و علمی و کارشناسی تحولات این عرصه در جهان رصد شود. پیشنهاد «تعلیق تا زمان ارزیابی دقیق» هوشمندانه‌ترین تصمیمی است که می‌تواند خطرات احتمالی سلامتی، امنیتی و زیست محیطی را از میهن عزیز اسلامی دور کند.

4747

 

کد خبر 590978

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
    4 5
    ماهم زمانی دانشجو بودیم.اخه دانشجو چقدر از مطالب رو میتونه درک کنه؟الان به عنوان استاد همین حضرات باید بگم خیلی هاشون فقط جوگیرند و اصلا اطلاعات ندارند.کاش هرکس به کار خودش میرسید
  • بی نام A1 ۱۳:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۶
    0 0
    یعنی توی 37 تشکل دانشجویی یه دانشجوی آشنا به بیوتکنولوژی پیدا نمیشد؟ متن خنده داریه.