رئیس کمیته دانشجویی خانه معدن ایران در کردستان در گفتگو با خبرآنلاین، در این باره اظهار کرد: خانه معدن ایران توسط گروهی از نخبگان، اندیشمندان و متخصصان در بخش معدن برای هماهنگی امور حرفهای و گسترش و ارتقا سطح عملیات معدنی، صنایع معدنی و تجارت جهانی مواد معدنی کشور در سال 1381 زیر نظر اتاق بازرگانی تشکیل شد که یکی از کمیتههای زیر مجموعه خانه معدن ایران کمیته دانشجویی است.
زانکو عطاییپور افزود: در راستای تشکیل این کمیته در استان کردستان پس از دعوت از دانشگاههای مختلف و معرفی دانشجویان برتر دانشگاهها، انتخابات هیئترئیسه این کمیته روز گذشته برگزار شد و از میان کاندیداها زانکو عطاییپور، شاهو ملکی، پرویز شریفی، نسرین رشیدی، مهری محمدی، فریدون شریفی، دلژین بایزدیان، مهران ویسی، ارسلان صادقی، محمدپیام محمودی و سمیرا دانایی به عنوان اعضای هیئترئیسه کمیته دانشجویی خانه معدن استان کردستان برای دوره 2 ساله انتخاب شدند.
وی عنوان کرد: هیات رئیسه کمیته دانشجویی خانه معدن استان کردستان متشکل از دانشجویان رشتههای معدن، زمینشناسی و رشتههای مرتبط در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاههای مختلف استان از جمله دانشگاه کردستان، پیامنور و دانشگاه آزاد و همچنین تعدادی از دانشجویان دانشگاههای معتبر خارج از استان مانند دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
رئیس کمیته دانشجویی خانه معدن ایران در کردستان ادامه داد: این کمیته با هدف ارتباط هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه، برگزاری برنامههای کشوری از جمله کنفرانس، کارگاهها و دورههای آموزشی، گردآوری هدفمند ایدهها و نوآوری بخشهای دانشگاهی و ارائه آن به بخش صنعت و معدن، گردآوری نیازهای صنعت برای ارائه به دانشگاه، ایجاد ارتباط و حمایت مادی و معنوی از طرحهای علمی و پژوهشی و تهیه بانک اطلاعاتی فارغالتحصیلان و فعالان معدن تشکیل شده است.
وی ارتباط و همکاری مستمر با دانشجویان و اساتید، فارغالتحصیلان، سرمایهگذاران، بهرهبرداران معدنی، شرکتهای معدنی، معادن و ارگانهای دولتی مرتبط، معرفی فرصتهای شغلی به فارغالتحصیلان، همکاری در پروژههای صنعتی، حمایت از طرحهای نوآورانه، اعزام تیمهای دانشجویی به معادن، ایجاد ارتباط و آشنایی دانشجویان با صنایع و معادن، مراکز علمی و تخصصی داخل و خارج کشور، انجمنها و مجامع بینالمللی را از دیگر اهداف تشکیل این کمیته برشمرد.
عطاییپور تصریح کرد: این کمیته پذیرای دانشجویان و کلیه افراد حقیقی و حقوقی مرتبط با معدن به صورت عضویت پیوسته، وابسته و افتخاری است.
وی بیان کرد: اعضای پیوسته کلیه دانشجویان و فارغالتحصیلان مهندسی معدن، زمینشناسی و رشتههای مرتبط در همه مقاطع، اعضای وابسته کلیه افراد حقیقی فعال در عرصه معدن و اعضای افتخاری کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای فعالیتها و دستاوردهای درخشان در زمینه مهندسی معدن و صنایع وابسته هستند، است.
رئیس کمیته دانشجویی خانه معدن ایران در کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد: کمیته دانشجویی خانه معدن استان کردستان بهنوبه خود سهم شایانی در رشد و توسعه بخش معدن استان کردستان و همچنین کشورمان داشته باشد.
46
نظر شما