حضور سید مسعود میرکاظمی به دعوت هیئت رئیسه مجلس انجام میشود و وزیر نفت برای دومین بار در دولت دهم، نمایندگان مردم را در جریان آخرین دستاوردها، پیشرفتها، مشکلات و بالاخره برنامههای این وزارتخانه برای رشد و توسعه صنعت نفت و گاز کشور قرار میدهد.
این در حالی است که پیش از این نمایندگان مجلس از عدم شفاف سازی وزارت نفت در خصوص عملکرد خود ابراز گلایه می کردند و تاکید داشتند نمایندگان وزارت نفت باید شفاف سازی را سرلوحه تعامل خود با مجلس قرار بدهند . تا کنون نیز وزیر نفت دو بار در صحن مجلس پاسخگوی سوالات نمایندگان بوده که البته در هر دو مورد نمایندگان به طور کامل از پاسخ وی قانع نشده اند .
آخرین پاسخگویی وزیر به پاسخ نمایندگان مجلس اواخر بهمن ماه سال گذشته بود که نمایندگان پس از این جلسه از نجوه پاسخگویی انی وزیر گلایه کردند و تاکید داشتند بسیاری از کسانی که حامی وزارت میرکاظمی بوده اند در حال حاضر به نحوه مدیریت وی انتقاد دارند .البته بیشتر انتقادها مربوط به واردات بی رویه بنزین در سال گذشته بوده که وزیر نفت در اولین جلسه مشترکش با نمایندگان پس از نشستن بر صندلی مدیریت نفت وعده توقف واردات غیرقانونی را داده بود که همین امر برای اولین بار میرکاظمی را دی ماه سال گذشته به صحن کشاند که البته دلایل مطرح شده از سوی وی نیز نتوانست نمایندگان را قانع کند و به قولی وی اولین کارت زرد خود را از مجلس دریافت کرد .
این کارت زرد که در راستای عدم قانع شدن نمایندگان از پاسخ وزیر نفت به علت "واردات غیرقانونی بنزین و عدم توقف آن " صورت گرفت اولین اخطارجدی نمایندگان به میرکاظمی بود .
پس از این جلسه بود که برخی از نمایندگان موافق این وزیر دولت دهم نیز لب به انتقاد گشودند و از نحوه دفاع این وزیر از عملکردش ابراز نگرانی کردند .
براساس آیین نامه داخلی مجلس، اگر وزیری برای سه بار به هر جهت در صحن مجلس نتواند نمایندگان را در خصوص سوالی قانع کند رفع صلاحیت خواهد شد و جایگاه وزارت را باید به وزیری دیگر بسپارد.
در عین حال این وزیر دولت دهم در اواخر بهمن ماه امسال نیز به نحوی دومین کارت زرد خود را از مجلس نشینان دریافت کرده است.
در این بین بسیاری از کارشناسان رفع مشکل نقدینگی صنعت نفت را از جمله عملکردهای مثبت این وزیر ارزیابی می کنند وتاکید دارند : میرکاظمی در جلسه فردا حمایت مجدد نمایندگان را جلب خواهد کرد .
این در حالی است که این وزیر با 147 رای موافق ، 117 رای مخالف و 19رای ممتنع بر صندلی ریاست نفت کشور تکیه زده است.
نظر شما