رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه مازندران در خصوص هماهنگی و همکاری دستگاه های اجرایی استان با مراکز دانشگاهی ، پژوهشی و فناوری استان گفت: متاسفانه در این بخش بسیار ضعیف هستیم و باید گام های بهتری را در جهت تقویت این رابطه برداریم.
دکتر فلاح محمدی در ارتباط با موضوع بودجه پژوهشی دانشگاه ها، خاطرنشان کرد: بودجه های پژوهشی باید بر مبنای برنامه و در راستای برنامه های سند چشم انداز و اصول راهبردی نظام تخصیص یابد.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دادن نقش محوری به اساتید و مرحله بعد به دانشجویان که در واقع افسران عرصه تحقق دانشگاهای پیش قراول هستند، گام عملی در راستای تحقق دانشگاه های نسل سوم با دانشگاه کارآفرین خواهد بود.
رییس دانشکده تربیت بدنی ضمن اشاره به این که محصول دانشگاه ها باید انسان های مومن، معتقد، متخصص، بااراده، مصمم و امیدوار باشند، خاطرنشان کرد: به عبارت دیگر، همان بسیجیانی که در عرصه انقلاب و جنگ دست به کارهای بزرگی زدند و ناشدنی ها را شدنی کردند. در راستای این تعریف، تهذیب نفس مقدم بر تعلیم است.
وی ادامه داد: تحول انسان ها همان هدف متعالی بود که امام راحل (ره) برای آن قیام کرده و شهدای زیادی در این راه خون خود را نثار کردند. امروز نیز مقام معظم رهبری منادی و پرچمدار همین تفکر می باشند.
دکتر فلاح محمدی با عنوان این مطلب که محور تحول انسانی در دانشگاه دانشجو است، به عبارت دیگر موضوع اصلی آموزش و پژوهش در دانشگاه،ادامه داد: استاد نیز، انسان تحول یافته ای است که تربیت معنوی و تخصصی دانشجویان را عهده دار است. اما در عمل آنچه در دانشگاه ها مغفول مانده است، استاد و دانشجوست و آنچه محوریت یافته، عبارت است از ساخت و سازها، درآمدهای اختصاصی، کسب درآمد از هر طریق و غیره.
وی در پایان گفت: گم کردن هدف موجب گم کردن راه هم شده است و در نتیجه در این وانفسا، آنچه که اصلاً به چشم نمی آید، ارزش والای انسانی و اخلاقی، تفکر بسیجی و مدیریت جهادی است.
46
نظر شما