به گزارش خبرگزاری خبرانلاین مازندران؛ «سید علی قاسمی» ابراز داشت: در چنین ایامی، علاوه بر تقدیر و تجلیل از تلاشگران عرصه پژوهش، چالش ها و موانع پیش رو برای افزایش شتاب پژوهندگی مورد بررسی قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه پژوهش یکی از زیر نظام های سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است، اظهار داشت: کتابهای درسی مقطع ابتدایی با رویکرد پرسشگری و تحقیق است و ایجاد روحیه پرسشگری و تحقیق در دانش آموزان از کلاس اول ابتدایی لازم است.
دکتر قاسمی حضور بیش از 7 هزار معلم دارای تحصیلات تکمیلی در آموزش و پرورش مازندران را نشان از علم آموزی بهمراه آموختن علم به دانش آموزان عنوان کرده و افزود: حضور 3 معلم در جمع 20 پژوهشگر برتر استان مازندران نشان از جایگاه پژوهش و تحقیق در دستگاه تعلیم و تربیت استان دارد.
وی به حضور بیش از 2 هزار معلم اقدام پژوه در استان مازندران اشاره و خاطرنشان کرد: مدارس ما به معلمان اقدام پژوه نیاز دارند که اقدامات بسیار مناسبی برای فراگیر شدن این امر در بین معلمان مازندرانی در حال اجرا است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر لزوم مطالعه معلمان نسبت به پژوهش های صورت گرفته در حوزه رشته شغلی خود گفت: توسعه پژوهشسراهای دانش آموزی از اقدامات ارزنده ای برای گسترش بنیادین امر پژوهش در مازندران به شمار می رود.
46
نظر شما