زنجانی ها هفت هزار میلیارد تومان از پول خود را در بخش زمین حبس کرده‌اند

مردم زنجان بیش از 7000 میلیارد تومان از پول خود را در مال غیرمنقول یعنی زمین حبس کرده‌اند و سرمایه خود را برای خرید زمین‌های مسکونی، تجاری یا حتی باغ شهر هزینه کرده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، جمشید انصاری معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان امور استخدامی و اداری کشور  با حضور در دفتر روزنامه همشهری استان زنجان گفت: طی سال‌های اخیر 3000 میلیارد تومان در صنعت سرمایه گذاری شده است که از این میزان زنجانی‌ها تنها 1000 میلیارد تومان در سرمایه‌گذاری سهم داشتند و بقیه مربوط به غیر بومی‌هاست. معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری - استخدامی کشور با حضور در تحریریه همشهری زنجان با اعلام این خبر گفت: بیش از 2 برابر پولی که می‌توانست در صنعت و تولید قرار بگیرد خرج خرید زمین شده است در حالی‌که با این مبالغ می‌شد استان را توسعه داد.

«جمشید انصاری» افزود: البته ناگفته نماند دو سوم از 3000‌میلیاردی که گفته شد توسط افراد غیربومی سرمایه‌گذاری شده است. یعنی زنجانیان 7 برابر سرمایه خود را خرج خرید زمین کرده‌اند. از طرفی اکنون که وضعیت خرید و فروش ملک نیز با بحران مواجه شده، این افراد با مشکلی جدی روبه رو هستند. فرهنگ توسعه باید در استان ترویج یابد. وی با اشاره به این مطلب ادامه داد: این موضوع پیش نیاز اساسی توسعه استان است.

وی ادامه داد: در طول 3 سال گذشته میزان سرمایه گذاری صنعتی زنجان که مورد بهره‌برداری قرار گرفته، 2550 میلیارد تومان بوده است. این میزان در پایان مدت 3 سال به 5700 میلیارد تومان رسیده است. انصاری گفت: این موضوع موجب شده تا جایگاه صنعتی زنجان در کشور از رتبه 18 با 5 پله صعود به رتبه‌13 برسد. اما مساله قابل توجه این است که بین این سرمایه‌گذاران، فعالانی از زنجان حضور نداشته اند. بلکه افراد غیربومی این کار را انجام داده‌اند. اینطور نمی‌شود که دیگران در زنجان سرمایه‌گذاری کنند و زنجانی‌ها کنار بمانند یا در استان‌های دیگر فعالیت کنند.

آیین‌نامه جدید مطبوعات
معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان اداری - استخدامی کشور طی این بازدید به مسائل و مشکلات مطبوعات محلی در استان نیز پرداخت. انصاری با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مطبوعات توسط دولت گفت: دولت در صدد حل مشکلات اساسی خبرنگاران و روزنامه‌نگاران است. به طوری که عزم دولت بر این است تا ساماندهی بهتری در کار رسانه‌های مکتوب به‌ویژه نویسندگان مطبوعات انجام بگیرد؛ چرا که متأسفانه دیدگاه عموم مبنی بر این است که خبرنگاری در کشور شغل تلقی نشود. به همین دلیل مشکلات عدیده در زمینه فعالیت خبرنگاران به وجود می‌آید. اما دولت به دنبال حل این مشکلات است و این موارد در آیین‌نامه یادشده بیان شده است. وی ادامه داد: در استان می‌توان فعالیت‌هایی برای بهتر شدن وضعیت مسکن، بیمه با امکانات محلی و آموزش کار رسانه‌ای انجام داد؛ چرا که همواره امکاناتی در دستگاه‌های استانی برای این موارد پیش بینی می‌شود.

معاون رئیس جمهور با تأکید بر این‌که دستگاه‌های دولتی باید در خور شأن خبرنگاران برخورد کنند، توضیح داد: مدیران و ادارات دولتی منشا بسیاری از تولیدات خبری در استان‌ها هستند؛ اما برخی نگاه درستی به این موضوع ندارند و معتقدند مسائل درون سازمانی و اقدامات نباید از آن دستگاه خارج شود. اما من نظری متفاوت دارم و همواره تلاش کردم تا اخبار دولت در رسانه‌ها انعکاس پیدا کند. حتی اگر این اخبار برای ما مثبت نبوده باشد. با این حال بعضا در انعکاس مطالب اشتباهی نیز صورت می‌گیرد که من این اشتباه‌ها را نیز گوشزد کرده‌ام.

انصاری در ادامه با اشاره بر این‌که با شرایط امروز، مطبوعات محلی می‌بایست به سمت آگاه سازی مردم بروند، گفت: مطبوعات محلی نقش مهمی در شناسایی و حل موضوعات استان دارند. از این رو نقشی که یک روزنامه و حتی شخص خبرنگار در اینگونه موضوعات می‌تواند ایفا کند ممکن است از پس حتی نماینده مجلس هم برنیاید. به این علت که روزنامه‌نگاران و خبرنگاران بدون این‌ که مسئولیتی مبنی بر پاسخگویی به مردم داشته باشند می‌توانند با فراغ بال و تشخیص مناسب‌تری این مسائل مهم را بیان کنند. به همین دلیل از قدیم مطبوعات به عنوان رکن چهارم مشروطه مطرح شده بود.

وی افزود: مطبوعات آنچنان دارای جایگاه ویژه‌ای است که می‌تواند برای کشور مسیر مشخص کند. معتقدم نشریات محلی نسبت به نشریات سراسری بسیار بهتر و مناسب‌تر می‌توانند این عمل را انجام دهند.

46

کد خبر 615610

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =