به گزارش خبر گزاری خبرآنلاین به نقل از منطقه ویژه پارس، مهدی یوسفی با بیان این که به دلیل شرایط خاص آب و هوایی و برف و باران در کشور ضرورت استمرار تولید گاز در پارس جنوبی و انتقال آن بسیار حایز اهمیت است، افزود: در این زمینه باید از تمامی امکانات و ظرفیتهای شرکتهای مستقر در منطقه برای پیشگیری از وقوع هرگونه بحران استفاده شود.
وی با اشاره به این که تا این لحظه هیچ صدمه ای به تاسیسات منطقه وارد نشده است، گفت: در برخی نقاط منطقه چندین نوبت آبگرفتگی و ریزش کوه گزارش شد که خوشبختانه با حضور به موقع اکیپهای امدادی، تمامی راههای اصلی و فرعی در حال حاضر باز و تردد در آنها جریان دارد.
یوسفی ادامه داد: همچنین گشتهای فوق العاده از سوی شرکتهای مستقر در منطقه انجام می شود که در این زمینه تاکنون مسئله خاصی گزارش نشده است.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان این که تمهیدات لازم برای کنترل سیلابهای مجاور تاسیسات اندیشیده شده است، تاکید کرد: بازدید از اتوبان ها، سدها، سیل بندها و مسیل های منطقه بطور مداوم انجام می شود و تجهیزات و اکیپهای امدادی منطقه در حالت آماده باش کامل هستند تا در صورت آبگرفتگی معابر که در شرایط بارش شدید امری طبیعی است به سرعت وارد عمل خواهند شد.
در پنجمین نشست ستاد بحران منطقه ویژه پارس که با حضور مدیران شرکتها و مسئولان شهری، نظامی و انتظامی برگزار شد ضمن هماهنگی با مدیران بحران شرکتهای پتروشیمی و مجتمع گاز پارس جنوبی مقرر شد در صورت وقوع هرگونه بحران احتمالی کلیه منابع به صورت واحد و یکپارچه در اختیار ستاد مدیریت بحران قرار گیرد.
بنا بر اعلام هواشناسی استان بوشهر، با توجه بارش سنگین باران، همزمان در استانهای بوشهر و فارس و خطر وقوع سیلاب و ریزش کوه در راههای ارتباطی این ٢ استان، توصیه می شود از ترددهای غیر ضروری بویژه در روزهای دوشنبه و سه شنبه خودداری شود.
46
نظر شما