ایسنا نوشت: رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: چهارشنبه‌ای که پشت سر گذاشتیم آقای رحیمی معاون دادستان کل به تمام دادستان‌های مراکز استان‌ها نامه نوشتند که استفاده از عکس آقای خاتمی در داخل ستادها بلامانع است.

علی‌اصغر احمدی در دیدار با فرمانداران و بخشداران استان که در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، گفت: متاسفانه ضدانقلاب از مناظره‌ها چند برداشت کردند، اول این‌که مناظره‌ها ثابت کرد در ایران عده ای برای کسب قدرت می‌جنگند، دوم اینکه می‌گویند فقر در ایران بعد از 38 سال وجود دارد اینکه 4 درصد زالو صفت هستند و 96 درصد بدبخت و بیچاره‌اند، یعنی از زبان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بعد از 39 سال برخی به راحتی خوراکی برای ضد انقلاب و دشمن فراهم کردند.

وی با اشاره طرح وجود فساد توسط برخی کاندیداها، گفت: کجاست فرهنگی که امام(ره) در این کشور ساری و جاری کرد، امروز به کسی که خالق واژه امام بود می‌گویند دروغگو، چرا برای دو روز قدرت می‌خواهیم همه چیز را نابود کنیم. عده‌ای برای این‌که به قدرت برسند می‌گویند بی‌خاصیتی برجام، اشرافی‌گری، فقر، بیکاری و ...، اما به چه قیمتی؟

وی خطاب به فرمانداران و بخشداران گفت: هیچ‌کس از شما توقع ندارد برای کسی تبلیغ یا علیه کسی کاری کنید؛ چراکه ما آخرت خود را فدای دنیای احدی نخواهیم کرد، من کاری ندارم که در برنامه‌های تلویزیون چه می‌گذرد، من نامه نوشتم که در همه این برنامه‌ها در جهت تخریب دولت عمل می‌شود، از منطقه آزاد گرفته تا برنامه جمهور و میزگردهایی که برگزار می‌شود،  همه در جهت تخریب دولت است.

معاون سیاسی وزیر کشور در رابطه با عکس روسای جمهور سابق اظهار کرد: ما تعارف که نداریم، عرف جامعه را حتما رعایت می کنیم، اما این‌گونه نیست که اگر عکس پخش نشود و حرفی زده نشود صدایی خاموش می‌شود.

وی در همین رابطه با اشاره به آیه ای از قران کریم مبنی بر این‌که «کسانی که ایمان و عمل صالح داشته باشند خداوند مهر آنان را در دلها قرار می‌دهد»، افزود: کلی بحث کردیم، در جلسه شورای عالی امنیت ملی گفتم این چه مصوبه‌ای است، مقام معظم رهبری هم رئیس‌جمهور سابق بودند آیا عکس ایشان را هم نباید بگذاریم. در بحث‌هایی که صورت گرفت چهارشنبه‌ای که پشت سر گذاشتیم آقای رحیمی معاون دادستان کل به تمام دادستان‌های مراکز استان‌ها نامه نوشته است که استفاده از عکس آقای خاتمی در داخل ستادها بلامانع است.

احمدی خاطرنشان کرد: بر اساس نظر سنجی که صورت گرفته 72 درصد اعتماد به مجریان و ناظران برای برگزاری انتخابات وجود دارد و برآورد ما نیز پیش بینی 70 درصد مشارکت مردم در انتخابات است.

2727

 

 

کد خبر 665136

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین