موسی غنی نژاد، استادیار دانشگاه صنعت نفت، فرض برخی کارشناسان در خصوص یکسان بودن طرح تعدیل اقتصادی دوران سازندگی را با هدفمندسازی یارانه در دولت دهم را رد کرد و گفت: بر خلاف ادعای برخی کارشناسان که در پی القای این توجیه هستند که قانون هدفمندکردن یارانه ها هم در پی اصلاح قیمت های نسبی است، این قانون تنها بر پایه اجرای این ایده که شیوه توزیع رانت نفت در اقتصاد ایران تغییر کند، طراحی شده است.

غنی نژاد در گفت وگو با خبرآنلاین در توضیح فرضیه خود این سوال را مطرح کرد: اگر واقعا این قانون در پی اصلاح قیمت های نسبی است چرا از اصلاح قیمت نسبی کالاهای کم ریسک تر آغاز نمی شود و تمرکز خود را بر تغییر قیمت حامل های انرژی قرار داده است که تبعات خطرناکی در پی خواهد داشت؟

این اقتصاددان لیبرال در توضیح دلایل شکست سیاست های تعدیل اقتصادی و بروز تبعات منفی آن نیز گفت: در آن دوران مدیریت سیاست های پولی و ارزی کشور در دست افراد کم تجربه بود و عملکرد آنها موجب شد تا با بروز فشارها و انتقادهای سیاسی مجموعه طرح زمینگیر شود.

غنی نژاد افزود:  برخی اصلاح قیمت ها در آن دوران موجب نجات برخی صنایع کشور از ورطه ورشکستگی شد، هم اینک هم اوضاع مناسب صنایع غذایی همچون شکلات سازی ها نتیجه همان اصلاح قیمت ها و کناره گیری دولت از قیمت گذاری است.

اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

کد خبر 68316

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین IR ۱۰:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    0 0
    با سلام وآرزوی موفقیت فکر میکنید با آزاد سازی انرژی چه پیامده های در جامعه پیش می آید؟ نرخ ارز چگونه میشود؟ تعرفه ها چگونه میشود؟ قیمت سوخت چگونه میشود؟ قدرت خرید مردم چگونه میشود؟ لطفا سناریوهای مختلف را پیش بینی کنید
  • بدون نام IR ۰۵:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۲۳
    0 0
    تا جایی که اطلاع دارم ایشان دارای درجه استادی هستند نه استادیاری. اگر اشتباه میکنم تصحیح فرمایید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین