دو نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به توصیه‌هایی رهبر معظم انقلاب به دولت دوازدهم در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری، اظهار امیدواری کردند که رئیس‌جمهور در حل مشکلات مردم از تمام ظرفیت‌های کشور و امکان تعامل کشورهای دنیا استفاده کند.

ایسنا نوشت: علاءالدین بروجردی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم رئیس جمهور ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع) گفت: مقام معظم رهبری در این مراسم سه جهت‌گیری‌ و اولویت مهم را برای دولت دوازدهم مطرح کردند. نصایح و توصیه‌های کاربردی که اجرای آن می‌تواند راهگشای دولت در  چهار سال آینده باشد.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر پرداختن به مشکلات مردم به عنوان جهت‌گیری اول گفت: توجه به مشکلات اقتصادی اولین محور مورد تاکید مقام معظم رهبری برای دولت دوازدهم بود که امیدواریم در چهار سال آینده شاهد تحولی در این باره باشیم. مشکلات مردم واقعیت امروز جامعه است که دولت باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌های خود و نظام برای حل این مشکلات اهتمام ویژه‌ای داشته باشد.

بروجردی با بیان اینکه تعامل گسترده با دنیا جهت‌گیری دوم مورد تاکید رهبر معظم انقلاب برای دولت دوازدهم بود، گفت: جوهره گسترش رابطه با دنیا حرکات ضد تحریمی‌ است. ایشان در این باره بارها تاکید داشتند که نباید با تعداد محدودی از کشورها رابطه داشت و باید ارتباطات را با کشورهای زیادی گسترش داد. این سیاست نظام است که انتظار می‌رود دولت دوازدهم آن را در چهار سال آینده ادامه دهد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس داشتن صلابت و قدرت در برابر سلطه طلبی را به عنوان سومین جهت‌گیری مقام معظم رهبری برای دولت دوازدهم خواند و افزود: تقابل با آمریکا و نظام سلطه جهانی اولویت دیگر دولت دوازدهم به عنوان یک اصل در نظام جمهوری اسلامی به شمار می‌رود. این اصلی فراموش نشدنی است و هیچگاه کم رنگ نمی‌شود.

به گفته وی آمریکا در طول سالیان متمادی دشمنی‌اش را با ایران نشان داده، رویکردی که آخرین نمونه آن را می‌توان در اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و ممانعت از اجرای برجام به وضوح مشاهده کرد.

وی با تاکید بر اینکه برخورد قاطع همراه با جدیت حق ملت ماست، گفت: آمریکا در طول‌ سال‌های بعد از انقلاب علیه جمهوری اسلامی رویکردهای خصمانه‌ای داشته است که آخرین نمونه آن در برجام بوده است. طبیعتا ما چنین اقداماتی را برنمی‌تابیم که در همین راستا مجلس یک فوریت طرح مقابله با اقدامات تروریستی و ماجراجویانه آمریکا در منطقه را با رای قاطع به تصویب رساند و کمیسیون امنیت ملی نیز کلیات آن را تصویب کرد. قرار است هفته آینده این کمیسیون وارد بررسی پیشنهادات و جزئیات شود تا در نهایت این طرح به عنوان یک قانون در صحن علنی به تصویب برسد. این اقدام در راستای سیاست‌های راهبردی و استراتژی ایران انجام ‌می‌شود.

روحانی باید سعه‌صدر بیشتری در مواجهه با منتقدان داشته باشد

همچنین تسنیم نوشت: محمود صادقی با بیان اینکه انشاءالله مجموعه ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد، با همه تنوع در سلایق و گرایشات سیاسی با این ظرفیت، باعث هم‌افزایی در راستای پیشرفت اهداف نظام و کشور شود، تصریح کرد: رهبر انقلاب طبق روال همیشه، در درجه اول موضوع عدالت اجتماعی و رسیدگی به مشکلات و نیز رفع دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی مردم را به رئیس‌جمهور توصیه کردند.

صادقی با اشاره به بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه "ملت ایران با دنیا تعامل دارد اما در عین حال مقابله جدی با نظام سلطه و ایستادگی در برابر ترفندهای بدخواهان نیز دارد"، اظهار داشت: با توجه به جغرافیا و اقلیم، جمهوری اسلامی این پتانسیل را دارد که در یک تعامل حداکثری با جامعه بین‌الملل قرار گیرد؛ این حرکت در خنثی‌کردن توطئه‌های دشمنان که منزوی کردن ملت ما را با استفاده از ابزار تحریم‌ها در اولویت برنامه‌هایشان قرار داده‌اند، مؤثر است.

وی با تأکید بر اینکه در کنار تعامل با دنیا باید با جبهه استکبار و سلطه‌گران با قاطعیت ایستادگی کنیم، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در کنار تأکید بر ضرورت گسترش تعامل با دنیا، لزوم ایستادگی در مقابل سلطه گران و استکبار را مطرح کردند که نشان‌دهنده هوش و درایت بالای سیاسی ایشان است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: انزوای بین المللی ایران خواست دشمنان ما است و گسترش تعاملات بین المللی می تواند نقشه امریکا برای انزوای ایران را به هم بزند. هم اکنون دولت امریکا درصدد است که اجماع بین المللی علیه ایران را که باتوافف هسته‌ای به هم خورد مجددا برقرار سازد از این رو دولت ایران باید ضمن برخورد انقلابی و مقابله با سلطه گری امریکا تعاملات بین المللی خو با دنیا را گسترش دهد. 

عضو فراکسیون امید مجلس در بیان نحوه مواجهه دولت دوازدهم با منتقدان با توجه به بیانات امروز رهبر معظم انقلاب، گفت: لزوم انتقاد پذیری و تحمل دیدگاه‌‌های مختلف شامل حال تمامی طیف‌های جامعه می‌شود که افراد باید ظرفیت انتقاد و تحمل دیدگاه‌های مختلف را داشته باشند. با توجه به توصیه رهبر معظم انقلاب، آقای روحانی باید سعه‌صدر بیشتری در مواجهه با منتقدین داشته باشد.

عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان اضافه کرد: البته نباید داشتن سعه‌صدر و تحمل منتقدان را به شخص رئیس‌جمهور و یا جایگاه ایشان محدود کرد، بلکه باید مسئولان همه قوا، اعم از قوه مقننه، مجریه و قصاییه، آستانه انتقادپذیری خود را بالاببرند. در مجلس که نماد مردم‌سالاری در جمهوری اسلامی است، باید فضای بازتری برای ابراز نظرات و نگاه‌های مختلف مردم از سوی نمایندگان فراهم شود، نه اینکه اگر یک نماینده‌ای انتقادش را ابراز کرد او را در تنگنا و تحت فشار قرار دهند؛ این امر زیبنده جمهوری اسلامی نیست.

صادقی تأکید رهبر انقلاب مبنی بر بیان دیدگاه‌‌ها از سوی منتقدان دولت را زیبا و فنی توصیف و خاطرنشان کرد: باید آستانه صبر و انتقادپذیری ارکان دولتی و اجرایی و قضایی در مواجهه با نقد صریح و کاربردی ارتقا یابد که سخنان رهبر انقلاب پیرامون این موضوع شایسته تقدیر است.

27214

کد خبر 693648

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین