مطالعات نشان می‌دهد جمعیت آسیا که به سرعت در حال پیر شدن است و به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود تا 40 سال آینده این قاره نیمی از بیماران مبتلا به بیماری‌های روانی را در خود جا خواهد داد.

کارشناسان معتقدند این کشورها به دلیل در اختیار نداشتن نیروهای متخصصص و نداشتن امکانات کافی برای ساخت استراحتگاه برای این بیماران آمادگی رویارویی با این تعداد بیمار مبتلا به بیماری‌های روانی خصوصا آلزایمر را نخواهد داشت.
دکتر دیوید دای از موسسه بیماری آلزایمر در این باره گفت: آسیا بار بیماری‌های روانی را به دوش خواهد کشید. اما متاسفانه ما هنوز برای روبه رو شدن با این معضل آماده نیستیم. کل جنوب آسیا نیز آمادگی‌های لازم را پیدا نکرده است.
بنابر آمار موسسه بین‌المللی آلزایمر بیش از 35 میلیون نفر از بیماری آلزایمر و دیگر بیماری‌های روانی رنج می‌برند و انتظار می‌رود تا سال 2030 این تعداد دو برابر و تا سال 2050 به 115 میلیون نفر برسد.
بیمار آلزایمر که معمول‌ترین نوع بیماری‌های ذهنی است، حافظه انسان را از بین می‌برد و قدرت پردازش مغزی و حتی عملکرد بدن را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.
در سال 2005 در آسیا 13.7 میلیون نفر به بیماری آلزایمر یا دیگر فرم‌های بیماری‌های روانی دچار شده بودند. انتظار می‌رود این تعداد تا سال 2020 به 23.7 میلیون و تا سال 2050 به 64.6 میلیون نفر برسد.
تقریبا 10 درصد از افراد در سن 70 سالگی و 30 درصد در سن 80 سالگی به این بیماری‌ها دچار می‌شوند.
آلزایمر علاوه بر مشکلات بسیاری که برای خانواده‌ها به وجود می‌آورد هزینه‌های سنگینی را نیز در بخش سلامت به دولت تحمیل می‌کند. به طوری که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2050 هزینه‌های درمانی این بیماری‌ و دیگر بیماری‌های مغزی در کشور آمریکا به 1.08 هزار میلیارد دلار برسد.
رویترز ، 28 ژوئن

کد خبر 72112

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین