به گزارش خبرآنلاین، کتاب «پوستاندازی»در قطع وزیری و شمارگان سههزار نسخه از سوی انتشارات سروش با قیمت 115 هزار ریال به چاپ رسیده است.
کتاب یادشده دارای یک مقدمه و سه بخش است که بخش نخست با عنوان «نامزدها و برنامهها» حاوی مباحثی نظیر خاتمی؛ از نامزد شدن تا انصراف، بیانیهی انصراف خاتمی و زندگینامهی نامزدهای احراز صلاحیتشده است. بخش دوم با عنوان «نگاهی به برنامههای نامزدها در صداوسیما» به تشریح جدول کامل برنامههای تبلیغی در شبکههای صداوسیما و بیان مناظرهها میپردازد. نویسنده در بخش سوم این اثر با عنوان «انتخابات و تحولات بعد از آن»، به بررسی تحولات بعد از انتخابات پرداخته است.
کتاب «پوستاندازی» که حاوی متن کامل مناظرات، بیانیهها و وقایع روزهای بحرانی و ملتهب کشور است، میتواند برای کسانی که میخواهند دربارهی انتخابات دهمین دورهی ریاستجمهوری تحقیق کنند، منبعی کامل و مفید باشد.
در توضیحی درباره انتشار این کتاب عنوان شده است: «انتخابات دهمین دورهی ریاستجمهوری در 22 خرداد 1388 فرصتی بیبدیل برای نظام جمهوری اسلامی بود و میتوانست شأن و جایگاه نظام اسلامی را در جهان و سطح بینالملل چندین درجه ارتقا دهد که متأسفانه به علت عملکردهای نادرست و اتفاقات ناگواری که پس از آن روی داد، تبدیل به تهدید شد.
در انتخابات 88 مدال افتخار مردمی به جای آنکه بر سینهی کشور، ملت و نظام نصب شود، فدای خودخواهی، قانونگریزی و سکوتهای هدفمند شد و اوضاع سیاسی جامعه و کشور را دستخوش بحران و التهاب کرد. چرا فرصت تاریخی نظام جمهوری اسلامی به تهدید تبدیل شد؟ آیا برای التهاب و اغتشاش، سازماندهی در کار بود یا همه چیز به یکباره و تصادفی اتفاق افتاد؟ ریشههای دور و نزدیک حوادث کدام بودند؟
چگونه کسانی که برای اعلام تخلفات، شمارهی تلفن و سایت معرفی کردند و گزارش لحظه به لحظه از انتخابات میدادند، با تمام ظرفیت و توان خود در یک هماهنگی غیرقابل تصور و تقسیم کار با بیگانگان به سوی متزلزل کردن پایههای نظامی جمهوری اسلامی حرکت کردند؟ آیا نخبگان سیاسی و خواص به وظایف تاریخی خود در این برهه عمل کردند؟ و چرا اهداف ملی و کلان کشور بر منافع جریانی، حزبی و مقطعی تقلیل داده شد و برخی حقوق سیاسی خود را در کف خیابان جستوجو کردند؟»
نظر شما