دانشمندان متوجه شدند خوردن شکلات می‌تواند خطر تولد نوزاد نارس را کاهش دهد.

خوردن این ماده غذایی باعث می‌شود احتمال ابتلا به شرایطی موسوم به pre-eclampsia ‌که در طی آن فشار خون افزایش پیدا کرده و میزان انتقال اکسیژن و مواد غذایی به کودکان کاهش پیدا می‌کندکم می‌شود. این شرایط معمولا منجر به تولد نوزادان زودرس می‌شود.
هنوز هم علت ابتلا به این شرایط مشخص نیست، اما به دلایل نامعلومی رگ‌های خونی در نوزادان به طور طبیعی رشد نمی‌کنند. این موضوع می‌تواند باعث افزایش فشار خون و کاهش انتقال مواد غذایی و اکسیژن به نوزاد شده و در نهایت این نوزادان کوچک‌تر از اندازه طبیعی به دنیا می‌آیند.
در این مواقع برای کاهش این اثرات به مادران توصیه می‌شود استراحت کنند و داروهایی به آن‌ها داده می‌شود تا فشار خونشان کاهش پیدا کند.
اما این کارها باعث درمان بیماری نمی‌شود، بلکه به نوزاد این شانس داده می‌شود تا رشد بهتری داشته باشد. گاهی اوقات پزشکان ناگزیرند برای نجات جان این نوزادان به اعمال جراحی سزارین متوسل شوند.
محققان دانشگاه Yale با انجام مطالعاتی روی 2 هزار و 500 زن و بررسی عادات غذایی آن‌ها متوجه شدند مصرف شکلات می‌تواند برای کاهش خطر ابتلا به این شرایط بسیار موثر باشد.
زنانی که بیش از 3 بار در هفته شکلات می‌خورند با احتمال 50 درصد کم‌تر به این شرایط دچار می‌شوند.
سال گذشته هم دانشمندان متوجه شدند نجات یافتگان از حمله قلبی که حداقل دو بار در هفته شکلات می‌خورند احتمال مرگ بر اثر بیماری‌های قلبی را تا 70 درصد کاهش می‌دهند.
دیلی‌میل، 10 جولای

کد خبر 74465

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =