فرمانده انتظامی استان مرکزی از دستگیری یک باند هکر در استان که تاکنون به سرقت 2800 حساب بانکی و هک 9655 سایت و اکانت شبکه اجتماعی اقرار کرده اند خبر داد .


به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی ، سردار کیومرث عزیزی با اعلام این خبر گفت : این باند که در پی طرح شکایت یکی از شهروندان شناسایی و دستگیر شده اند در بازجویی های انجام شده به به سرقت اطلاعات دو هزار و 800 حساب بانكي، برداشت غيرمجاز از هفت ميليارد ريال وجه نقد از اطلاعات به دست آمده و هك نه هزار و 655 سايت و اكانت شبكه اجتماعي اعتراف كرده اند.
سردارعزیزی در رابطه با شناسایی اعضای این باند گفت : چند ماه قبل یکی از شهروندان اراکی با موضوع برداشت غیرمجاز از حساب بانكي اش طرح شکایت نمود و رسیدگی به این پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت. در این اقدام پليس فتا با بررسی در سطح استان به پرونده های مشابه در ديگر شهرهای استان برخورد .
فرمانده انتظامی استان با بیان این که موضوع مشترک در پرونده ها فعالیت یک باند هکر را محرز کرد ، افزود : در پیگیری های بعدی مشخص شد، یک باند حرفه ای تحت عنوان فروش نرم افزار ، نرم افزار های جعلی با نام کمیاب،صیغه یاب، همدم یاب،ماهواره جیبی و ماهواره اندرویدی تبليغات گسترده ای رادر شبکه های اجتماعی انجام می دهند.
سردار عزيزي با اشاره در رابطه با جزئيات اين سرقت های اينترنتی گفت: شیوه این باند هک سایبری به این گونه بوده است که کاربر با نصب اين برنامه ها برای فعال سازی و پرداخت وجهی ناچيز به درگاه جعلی يك بانک هدايت و به محض ورود اطلاعات ، كليه داده ها و مشخصات حسابش سرقت و از اين اطلاعات برای برداشت های غيرمجاز استفاده می شده است.
اين مقام ارشد انتظامی استان افزود : در روند تحقيقات كارشناسان پليس فتا مشخص شد كه اعضای اين باند هك سايبری، برای پولشويی و فرار از قانون از شگردهای بسيار پيچيده ای برای ناشناس ماندن این اقدام مجرمانه خود، استفاده مي كنند كه با ادامه یافتن اقدامات تخصصي كارشناسان پليس فتا، سرنخ هايي از اعضای اين باند به دست آمد.
وی با اشاره به فعالیت این باند در سه استان دیگر ، از دستگیری چهار نفر در این رابطه خبر داد و گفت : چهار نفر از اعضای اين باند هك سايبری كه در سه استان مختلف زندگي مي كردند، شناسایی و پس از اخذ نیابت از مقام قضایی هر چهار نفر در عمليات های جداگانه دستگير و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی كه برای اقدامات مجرمانه شان مورد استفاده قرار مي گرفت، از آنان كشف و ضبط شد.
سردار عزیزی خاطر نشان كرد:.اين هكر ها در بازجويي های پليس اذعان داشتند كه در فضای مجازی و از طریق شبکه های اجتماعی با یکدیگر آشنا شده و ارتباط برقرار می كرده اند.
وی اظهار داشت: پس از انجام تحقیقات تخصصي بر روی تجهیزات رایانه ای و مخابراتی اعضای اين باند، اطلاعات دو هزار و 800 حساب کشف و همچنين در بررسي های انجام شده، مبلغ برداشت های غيرمجاز بیش از هفت میلیارد و 230 میلیون ریال برآورد شد كه تا كنون با اقدامات انجام شده مبلغ پنج میلیارد ریال از مبلغ مذکور به مالباختگان برگردانده شده است.
فرمانده انتظامي استان متذکر شد: در تحقيقات تكميلي پليس، مشخص شد اعضای اين باند علاوه بر عمل مجرمانه در خصوص برداشت وجه، در حوزه هک سایت های اینترنتی نیز فعالیت داشته اند و در فعاليت های مجرمانه آنان هشت هزار و 855 سايت داخلي و خارجي و شش هزار و 800 اكانت اينستاگرام هك شده بود.
سردار عزيزی در پايان از شهروندان خواست كساني كه به اين روش از آنها سرقت شده است، برای طرح شكايت از طریق شماره تلفن های 0862184068 ، 0862184069 با پليس فتا استان مركزی تماس برقرار کنند.

 

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 750381

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =