سخنان صریح بهروز نعمتی درباره تبعات تصویب نشدن سی‌اف‌تی

سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت:اگر cft تصویب نشود با توجه به فضایی که آمریکایی ها علیه جمهوری اسلامی ایران ایجاد کردند نخواهیم توانست به اهداف خود برسیم.

بهروز نعمتی درباره روند رسیدگی به ایرادات شورای نگهبان به لایحه cft به خبرآنلاین گفت: طبق روال قانونی، شورای نگهبان ششم آبان ماه لایحه cft را به مجلس ارجاع داد که بنا بر دستور دکتر لاریجانی این لایحه برای رفع ایرادات ۲۰ گانه به کمیسیون امنیت ارسال می شود.

وی با بیان اینکه بخش عمده ای از ایرادات شورای نگهبان به لایحه cft ایرادات نوشتاری و نگارشی است، ادامه داد: البته یکسری بحث های حقوقی وجود دارد که به طور حتم دوستان در مجلس با شورای نگهبان برای رفع ایرادات هماهنگ شده و نظرات آن ها را خواهند گرفت.

نعمتی افزود: بعد از این مرحله یعنی بررسی در کمیسیون، لایحه به صحن ارسال شده و به رای نمایندگان گذاشته می شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه در رای گیری به رفع ایرادات لایحه cft نمی توان هیچ کس را مجبور به رای مخالف یا موافق کرد، تصریح کرد: عده ای به دنبال این هستند که این لایحه رای نیاورد اما این رفتارها در بحث قانونگذاری جایی ندارد زیرا نمایندگان بر اساس حجت شرعی و با در نظر گرفتن منافع ملی رای خود را به عنوان موافق یا مخالف اعلام می کنند.

وی با بیان اینکه در همه ادوار مجلس مخالفانی نسبت به طرح ها یا لوایح مطرح شده در مجلس وجود داشته است، تاکید کرد: اما موضوعی که امروز غریب به نظر می رسد این است که عده ای در تلاشند تا با هر حربه ای طرحی  تصویب نشود؛ رفتارهایی همچون طومار آوردن در صحن مجلس، انتقال عزیزانی از شهرستان ها با اتوبوس مقابل مجلس یا ارسال پیام های تهدید و توهین آمیز به صورت پیامک یا در فضای مجازی با این هدف که این لایحه تصویب نشود قابل قبول نیست.

وی با تاکید بر اینکه مخالفان برای مخالفت خود دلایلی دارند، ادامه داد: اما تاکید می کنم که اگر لایحه cft تصویب نشود با توجه به فضایی که آمریکایی ها علیه جمهوری اسلامی ایران ایجاد کردند نخواهیم توانست به اهداف خود برسیم.

وی ادامه داد: خیلی صریح عرض کنم اگر لایحه cft تصویب نشود حتی کشورهای هم پیمان مان مانند چین، روسیه، هندوستان و ترکیه که به آنها کالا، نفت و میعانات گازی صادر می کنیم هم قادر نخواهند بود پول ما را بدهند.

نعمتی با طرح این سوال که آیا مخالفان برای رفع مشکل انتقال پول فکری اندیشیده اند، گفت: در این شرایط آیا قرار است ما پول را با چمدان وارد کشور کنیم که امکان پذیر نیست یا قرار است تفکراتی مثل تفکرات زیر میزی حاکم شود یا زمینه بروز و ظهور بابک زنجانی ها فراهم شود؟ من فکر می کنم نظام توان و کشش چنین اشتباهاتی را نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه ۱۸۵ کشور دنیا به عضویت cft درآمده اند، گفت: جمهوری اسلامی ایران بالغ بر ۱۷ هزار شهید راه تروریسم داشته است پس چرا ما باید به گونه ای رفتار کنیم که جای تروریست واقعی و قربانی تروریسم عوض شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در جلساتی که هم دولت و هم نمایندگان و رئیس مجلس با کشورهای دوست داشته اند این کشورها به صراحت اعلام کردند که در صورت بروز مشکل نمی توانند کاری برای انتقال پول انجام دهند بنابراین ما باید با لحاظ شرایط و منافع ملی و اوضاع کشورمان در سطح بین الملل تصمیم بگیریم.

۲۹۲۱۹

کد خبر 822918

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
    6 14
    اصلاح طلبان دلواپس
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
    9 15
    مشکل اصلی مملکت وجود اطلاح طلبان در راس کار
  • ali CA ۱۵:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
    19 6
    مخالفین امروز این طرح همان موافقین سرسخت قدیمی آقای احمدی نژاد هستند. آنها در آن زمان با شدت بسیار بسیار زیاداز ایشان حمایت کردند که رئیس جمهور شد. بعد از چند سال که فهمیدند اشتباه کردند به آرامی و بی سر و صدا خودشان را کنار کشیدند و حتی امروز افراد وابسته به ایشان را در زندان می بینیم. اینها فکر میکنند از همه کس بیشتر می فهمند و بیشتر دلسوزند. متاسفانه تعداد بسیاری از آنها منحصرا به دلیل اعتمادی که به فرد یا گروه خاصی دارند، با این طرح مخالفت می کنند. مجلسی که طرح ها در آن با نوشتن پلاکارد و طومار و به میان کشیدن پای مردم عادی بخواهد بررسی و تصمیم گیری شود باید دور انداخت. این نوع مجلس مجلس تخصصی نیست بلکه مجلس هوچی گری خواهد بود. خود نمایندگان مجلس باید از اعتبار آن دفاع کنند و اجازه ندهند این اتفاقات بیفتد.
  • IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۶
    19 3
    مسئله اینه سود برخی در تحریمه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین