از استان یزد هم در این کمیته پروندههای شیوه تهیه نقل بیدمشک عقدا و مراسم آیینی پخت آش جو (اول اسفند ماه در ندوشن) ثبت شد.
مهارت پخت شیره انگور، عصاری (مهارت استحصال دانه های روغنی)، آداب و رسوم سمنوی نذری مشکات، (مشکان)، آیین حلیم پزان، فنون و مهارت ساخت تنور محلی پخت نان از استان خراسان شمالی به ثبت رسید.
از استان مازندران نیز آیین مجمع گذاری و اطعام دهی سنتی شهرستان بهشهر و از استان قم نیز پرونده های نحوه سنتی پخت غذای سنگک و نحوه سنتی پخت آبگوشت قنبیت (قُمنَبیت، قنبید) به فهرست میراث ملی افزوده شد.
2121
نظر شما