۰ نفر
۲۴ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۲

هر سال با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تمام شدن آن، شاهد این هستیم که مسئولان نیروی انتظامی اعلام می کنند که در این ماه میزان موقع جرم، کاهش یافته است.

 طبق جدیدترین خبری که از سوی این مسئولان اعلام شده است، در سال گذشته میزان وقع جرم در ماه رمضان گذشته، 40 درصد کاهش داشته است. شاید برای بعضی از افراد که این خبر به گوششان می رسد، کمی این موضوع تعجب برانگیز باشد ولی باید گفت که اگر خیلی هم با درصد خا کاری نداشته باشیم، این موضوع درست است که همانطور که از عبارت ماه مبارک رمضان معلوم است، مردم ما این ماه را مبارک می دانند. از قدیم الایام با شروع شدن این ماه، شرورهای محله ها دست از بیشتر کارهای سر خود می کشیدند و به نوعی، خود به خود آرامش به این محله ها برای یک ماه هم که شده، باز می گشت.

در حال حاضر هم باید این گونه به این موضوع نگاه کرد، اینکه به خاطر قداستی که مردم ما برای ماه مبارک رمضان و خود روزه داری قائلند و از طرف دیگر به خاطر اینکه این احترام و قداست نسل به نسل به مردم ما منتقل شده، این موضوع در مردم ما نهادینه شده است. شروع ماه مبارک رمضان بخش عمده ای از جوانان باخود عهد می کنند گرد رفتار خلاف شرع و انسانیت نروند تا جایی که همین شیوه برای آن ها عادتی می شود که در ادامه و پس از ماه مبارک رمضان راه خیر و صلاح و انسان دوستی در پیش گیرند.

روزه در تمام ادیان به معنای پرهیز و ترک آمده است و مردم تمامی ادیان با این عبادت به خداشناسی، تزکیه نفس، تعدیل اراده در امور دنیوی، رعایت اصول اخلاقی، بهداشتی و اجتماعی دعوت می شوند و این مهم تنها و تنها از طریق کانون خانواده محکم و محکم تر می شود.

نکته دیگری که باید به آن اشاره شود این است که در درس‌های حقوق اصلی وجود دارد که در آن گفته می‌شود هرجا مبانی اخلاقی کم شود، جرایم نفوذ پیدا می‌کند. یعنی هر هنگام که امر به معروف و نهی از منکر کم شود، ارتکاب جرایم اخلاقی بیشتر می‌شود. بنابراین در جامعه ای که این پایبندی ها کم شود، جرایم نفوذ بیشتری پیدا می کنند.

کد خبر 84473

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =