آنچه مدتها است رهبر انقلاب در خصوص جذب حداکثری مطرح می کنند، یکی از شعار های اساسی انقلاب اسلامی بوده است و از زمانی که امام راحل نهضت را شروع کرد- با آنکه چنین شعاری مطرح نبود- اما با همین هدف امام(ره) حرکت کردند و همه را دعوت به با هم بودن می کرد.پیروزی انقلاب اسلامی هم به این دلیل بود که همه مردم با هم شدند.هنر امام راحل این بود که همه سلیقه ها را زیر چتر انقلاب و اسلام جمع کرد.بنابراین مساله جذب حداکثری یک مساله راهبردی است که مورد نظر امام و رهبرانقلاب بوده است.
نکته ای که در این میان باید مورد توجه قرار بگیرد آن است که اساسا کشورداری درجذب حداکثری است. یعنی مردم باید احساس کنند که نظام حرف آنها را می زند و بخشی ازخواسته های آنها را تامین می کند.وقتی مردم احساس کنند در ساختن نظام و تصمیم گیری ها مشارکت دارند دلبستگی هایشان به کشورافزایش می یابد.
دلیل تاکید مجدد رهبری شاید ان باشد که هنوز در محافل مختلف سیاسی و غیر سیاسی بحث های دوره انتخابات با آنکه کشور 15 ماه از ان را سپری شده، وجود دارد.در شرایط فعلی که دشمن دنبال تهدید است ما برای غلبه برآنها نیاز به همدلی در کشور داریم وهمه بایستی در این جهت حرکت کنند.
آنچه رهبر انقلاب درد دیدار با سران نظام به عنوان جذب حداکثری و دفع حداقلی مطرح کردند شاهدی بر این نظریه دردعای مکارم الاخلاق است.قاعدتا در یک مسیر طولانی همه افراد به یک اندازه توان ندارند و نمی توان گفت اگر کسی ماند به ما ارتباطی ندارد. انسان بصیر به دنبال کمک است. بنابراین تحلیل مقام معظم رهبری یک عقبه فقهی و روای دارد.جذب حداکثری شعار نیست.یک حقیقت است که در متن دین نهفته است.
نظر شما