به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت ، حمید چیت چیان افزود: ایران به لحاظ طراحی ، ساخت ، نصب و راه اندازی نیروگاه های گازی هم ردیف با کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، آلمان، ژاپن و چین است.
وی با بیان آنکه تا دو دهه پیش طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی واحدهای نیروگاهی را در ایران ، مشاوران و پیمانکاران خارجی انجام می دادند ، اظهار داشت: هم اکنون تمامی مراحل ساخت و راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی حرارتی و آبی کشور را صنعتگران و مهندسان داخلی اجرا می کنند.
وی گفت : صنعتگران و مهندسان ایران افزون بر واحدهای نیروگاهی داخل کشور، به ساخت نیروگاه در کشورهایی مانند عمان، عراق، سوریه و بسیاری از کشورهای دیگر نیز مشغول هستند.
چیت چیان تعداد واحدهای نیروگاهی فعال در کشور را بیش از 400 واحد به ظرفیت 57 هزار مگاوات اعلام کرد و گفت: ایران از نظر ظرفیت تولید برق، رتبه 18 جهان را دارد.
وی همچنین از ایران به عنوان یکی از کشورهای برتر جهان به لحاظ تولید برق متناسب با جمعیت موجود نام برد و افزود: 24 میلیون مشترک در کشور از نعمت برق برخوردار هستند.
قائم مقام وزیر نیرو همچنین با اشاره به پیشرفت های ایران در زمینه صنعت سدسازی، اظهار داشت: 150 سد در کشور در حال احداث است.
وی با بیان آنکه ایران در یک منطقه خشک قرار گرفته و منابع آبی کشور نیز محدود است، افزود: صنعتگران ایرانی سدهای بسیاری ساخته اند و تلاش می کنند از منابع آبی موجود به بهترین شکل استفاده کنند.
چیت چیان اظهار داشت : هم اکنون در بسیاری از کشورها آب لوله کشی از کیفیت مناسبی برای مصارف شرب برخوردار نیست اما در ایران آبی که از طریق لوله کشی تامین می شود، ضریب کیفی و اطمینان بالایی برای مصارف شرب دارد.
چیت چیان، توان صنعت سدسازی ایران را بالا دانست و تصریح کرد: صنعتگران ایرانی در سریلانکا، تاجیکستان، کنیا و برخی از کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی به سدسازی مشغول هستند و جهان به صنعتگران آب و برق ایران به دیده احترام می نگرد.
قادم مقام وزیر نیرو حمایت مردم را مایه دلگرمی مسئولان و صنعتگران بخش آب و برق خواند و افزود: پیشرفت های حاصل شده در این بخش در سایه نظام و انقلاب اسلامی به دست آمده است.
قائم مقام وزیر نیرو از ایران به عنوان یکی از هشت کشور سازنده نیروگاه گازی در جهان نام برد.
کد خبر 88934
نظر شما