کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: کودکان و نوجوانانی که دچار کمبود آهن و کم خونی هستند، اغلب احساس خستگی و ضعف میکنند و از ورزش و فعالیتهای بدنی دوری میکنند.
زهرا عبداللهی افزود: در دوران بلوغ به دلیل سرعت رشد، نیاز به آهن افزایش مییابد. آهن کافی برای حفظ سلامت، رشد مطلوب و فراهم ساختن زمینه مناسب برای یادگیری در دوران تحصیل ضروری است.
وی گفت: اگر چه کمبود آهن میتواند در تمام دوران زندگی موجب کاهش قدرت یادگیری و ادراک شود، اما آثار آن در دوران کودکی غیرقابل جبران است.
کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت افزود: کم خونی فقر آهن در کودکان مدرسهای با تأخیر رشد همراه است و درمان کم خونی موجب افزایش سرعت رشد میشود.
عبداللهی گفت: تأخیر رشد در کودکان کم خون ممکن است به علت نقش کلی آهن در واکنشهای حیاتی بدن، رابطه آهن با سیستم ایمنی بدن و تأثیر بر اشتها باشد. کم خونی فقرآهن در نوجوانان موجب کاهش قدرت یادگیری و افت تحصیلی میشود.
وی اضافه کرد: کودکان و نوجوانانی که دچار کمبود آهن و کم خونی میشوند، اغلب احساس خستگی و ضعف میکنند. این افراد اغلب از ورزش و فعالیتهای بدنی دوری میکنند یا هنگام ورزش خیلی زود خسته میشوند.
نظر شما