به گزارش رسا، آیت الله محمد تقی مصباح یزدی، رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و عضو مجلس خبرگان رهبری، شنبه شب، در شب بیست و پنجم ماه رمضان، در جمع طلاب، دانشجویان و دیگر اقشار مردمی در دفتر مقام معظم رهبری در قم، نسبت به برخی از خطوط انحرافی هشدار داد و از ترویج مکتب ایرانی به جای مکتب اسلام، شدیدا انتقاد کرد.
وی بیان داشت: امروز بسیاری از انحرافات فکری ریشه ای، که از دست سازهای مهارت آمیز ابلیس است، مؤمنان و مسلمانان را قانع می کند که ارزش، رفتار ملت و آباء و اجداد شما است، دیگر صحبت از اسلام نکنید.
اهم سخنان وی به این شرح است:
-
عجیب است در جامعه اسلامی و انقلابی ایران که امام راحل نان و آب از دهانشان می افتاد، اما اسلام از دهانشان نمی افتاد؛ کسی به عنوان پیروی از اسلام بگوید صحبت از اسلام و ارزش های آن گذشته است. اینکه صحبت از ارزش های عام انسانی و امثال آن بشود، این موضوعات و ایده ها در بت پرست ها هم بوده است، در سایر طوایف و منکران نیز هست. رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: پس جایگاه ایمان کجاست که اصل آن ارزش ها است، آموزه های دینی و قرآنی دم از ارزش ها می زند، حال ما بیاییم و بگوییم وقت اینها گذشته است و جامعه امروز برای آن ارزش قائل نیست!
-
ترویج متکب ایران به جای اسلام در تضاد با تفکر امام راحل است. نص فرمایشات امام راحل این است که همه تلاش ما باید برای ترویج اسلام باشد. حال با این وجود ما بیاییم و بگوییم فقط ایران؛ آیا این اسمش اسلام و بندگی خدا و اطاعت از دین و حفظ ارزش های جمهوری اسلامی است؛ به کجا می رویم؟
-
آغاز این از همان عمل زدگی شروع می شود، من در اینجا بیان نمی کنم چون به بعضی ها ممکن است بر بخورد؛ آن کسانی که روی عمل گرایی تکیه می کردند، این میوه همان درخت است، حالا هم خیلی ها از این حرف ها بدشان نمیآید. عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: وقتی آن زمان صحبت از نگرانی از بین رفتن برخی از ارزش های اسلامی و دینی مطرح می شد، میگفتند بگذارید کارشان را بکنند؛ این نتیجه همان روحیه عمل گرایی بجای ارزش گرایی و اسلام گرایی است. متاسفانه اینها را نادیده گرفتیم و آرام آرام از کنار آن گذر کردیم و رفتیم دنبال ارزان کردن نان و مسکن .پس دین چه شد، آیا دین خیلی مهم نیست؟
-
گرایشات عمل گرایانه در تضاد با مبانی اسلامی و آموزههای دینی است. گرایشات عمل گرایانه که حقانیت آن را از عمل بدست میآورند موضوع و گرایشی است که با شدت و ضعف در بین بسیاری از مردم وجود دارد. این طرز تفکر در برخی از اشخاص معروف کشور ما از ابتدای انقلاب اسلامی وجود داشته است و اگر به سخنان، مقالات و نوشته های آنان نگاه و دقت کنیم، این نوع گرایشات را به وضوح می بینیم. طرفداران این طرز تفکر مردم را تشویق می کنند که کار پیش برود و کاری هم به صحت و فساد مبانی آن ندارند و در این راستا به اعتقادات، و فکر و مسائل معنوی نیز چندان اهمیتی نمی دهند؛ اینها تنها هدف شان پیشرفت کار است و در این بین اعتقاد به خدا نیز برایشان مهم نیست، کارشان پیش برود با هر عامل و دلیلی که باشد، مشکلی نیست.
نظر شما