روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود با عنوان «روسیاهی برای روس ها» به انتقاد از عملکرد روسیه پرداخت.

این روزنامه نوشت: سیاست‌های متضاد دولتمردان کاخ کرملین در قبال جمهوری اسلامی ایران، بر این اعتقاد که به روسیه نمی‌توان اعتماد کرد مهر تأیید زده و به دولتمردان ایرانی هشدار می‌دهد که بیش از این روی همسایه شمالی خود حساب نکنند.

مهم ترین بخش های این سرمقاله را در ادامه بخوانید:

  • خبرگزاری‌ها از امضای دستور توقف عملیات تحویل موشک‌های "اس 300" به ایران توسط شخص "مدودف" رئیس‌جمهور روسیه خبر داده‌اند و این رویداد را نشانه هماهنگی کامل سران کرملین با دولت آمریکا برای وارد آوردن فشار بر ایران میدانند. علاوه بر این، روسیه ورود 12 نفر از مهندسان و مقامات هسته‌ای ایران، که به دستور شخص "دیمیتری مدودف" رئیس‌جمهور روسیه ورود آنها به روسیه و عبور آنها از خاک این کشور ممنوع شده، را اعلام کرده است. خبرگزاری روسی نووستی اعلام کرد این اقدام رئیس‌جمهور روسیه نیز در چارچوب اجرای قطعنامه 1929 و تحریم ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل صورت گرفته است. علاوه بر اینها رئیس‌جمهور روسیه، دستور جلوگیری از حضور ایران در طرح‌های استخراج اورانیوم روسیه را صادر نموده و انتقال سلاح‌های سنگین از جمله هواپیماهای جنگی، هلیکوپترهای تهاجمی، تانک، خودروهای زرهی، کشتی‌های نظامی و انواع موشک‌ها را به ایران ممنوع نموده است.
  • روس ها، حداقل دو دهه برا‌ی تکمیل نیروگاه اتمی بوشهر تعلل ورزیدند، در صدور قطعنامه‌های غیرقانونی علیه ایران در موضوع هسته‌ای با آمریکا همراهی کردند، در جنگ تحمیلی 8 ساله رژیم بعث عراق علیه ایران با تحویل پیشرفته‌ترین سلاح‌های خود به صدام از وی حمایت کرده و نسبت به ایران خصومت ورزیدند، بارها در انجام تعهدات خود در قبال ایران کوتاهی و تخلف کردند .

مجموعه حرکات اخیر دولتمردان روس را می‌توان در چند نکته خلاصه کرد و انحرافی بودن آنرا نشان داد.

  • قرارداد "اس 300" در سال 1384 با روسیه امضاء شده و تعلل روسیه موجب شد این سامانه موشکی تاکنون به ایران تحویل نشود. * قطعنامه 1929 شورای امنیت سازمان ملل، غیرقانونی است.
  • روسیه می‌بایست با استفاده از حق وتوی خود مانع تصویب قطعنامه 1929 می‌شد. متأسفانه روس‌ها نه تنها به وظیفه اخلاقی خود در جریان مطرح شدن این قطعنامه غیرقانونی عمل نکردند بلکه خود نیز به آن رأی دادند.
  •  این قرارداد به سامانه پدافندی مربوط است نه یک سلاح تهاجمی. روس‌ها چگونه می‌توانند یک سامانه پدافندی را مشمول قطعنامه‌ای بدانند که مدعی است میخواهد ایران را از داشتن سلاح تهاجمی محروم نماید؟
کد خبر 94977

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۴:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۳
    0 0
    آخر تاريخ نشان داده كه روسها نامردند چرا ما به دوستي روسها دل خوش ميكنيم
  • علي IR ۰۴:۵۷ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۳
    0 0
    آقاترخدااين حرفهارو نزنين كشور دوست وبرادر روسيه حداقل تو صد سال گذشته چقققققدر خدمات متقابل براي پيشرفت ما انجام دادهآخه زشته بده
  • بیکارالدوله IR ۰۷:۵۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۳
    0 0
    در دیپلوماسی کشور ها در مقابل منافع ملی نمی توان به جوانمردی واین دست حرف ها دل بست وهر کسی که روی این موضوعات سرمایه گذاری کند از کیسه ملت خرج بیهوده کرده وآخرش به فحاشی دست می زند مگر صدام حسین در سال های حمله به کویت به عنوان دوست وبرادر به مسولین ما نامه نمی نوشت ؟ اوبعدهادردست گیری خودایرانیان را دخیل اعلام کرد ، آیا کار ما غلط بود؟ مطمئنا نه .اگردستگیری صدام با منافع ما مطابقت داشت وماکمک کرده باشیم،دست مریزاد
  • بدون نام IR ۲۱:۴۳ - ۱۳۸۹/۱۰/۰۹
    0 0
    یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه نباید همه تخم مرغاتونو تو یه سبد بذارید زیرا ممکنه سبد از دستتون بیفته و همه تخم مرغا بشکن: حالا قضیهما شده و روسا خدا به خیر کند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین