به گزارش خبرآنلاین از مرکز خبر حوزه آیت الله مصباح یزدی، صبر و تقوا را بزرگترین وظایف روحانیت عنوان کرد و گفت: امروز با توجه به گستردگی فعالیت ها، هر گروهی در جامعه عهده دار بخشی از کارها است که در این راستا تبیین، گستردش و تبلیغ علوم دینی بر عهده روحانیت است.
رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) علوم دینی را مایه سعادت دنیا و آخرت دانسته و گفت: هر چند سایر علوم واجب کفایی است، اما علوم دینی سعادت دنیا و آخرت را درپی داشته و مهم است.
عضو خبرگان رهبری با بیان این مطلب که علوم دینی نامحدود بوده و گسترده است، افزود: البته برخی از علوم دینی از جمله عقاید، اخلاق و احکام که مستقیما با متن دین سروکار دارند، از اهمیت بالایی برخوردار هستند و شاهد هستیم که در طول تاریخ برخی از علمای شیعه به طور اختصاصی در یک رشته به تحقیق و پژوهش پرداخته اند.
آیت الله مصباح یزدی دایرةالمعارف دینی را بسیار وسیع برشمرد و ادامه داد: علی رغم این که برخی از علما و محقفین سالها عمر خود را صرف یک موضوع دین می کنند، اما به دلیل گستردگی شاهد هستیم که باز هم نمی تواند آن رشته را به طور کامل مورد بررسی و تحقیق قرار دهند.
وی تصریح کرد: علی رغم گذشت سی سال از انقلاب و پژوهش های فراوان بر روی مسائل دینی امروز شاهدیم هستیم که در برخی مسائل حکومت و اقتصاد از دیدگاه اسلام ابهامات و کمبودهایی وجود دارد. از طرف دیگر به خاطر گسترش وسایل ارتباطات از جمله اینترنت شاهد ظهور و گسترش جدید که رفع این مشکلات وظیفه روحانیت بوده و از این حیث رسالت طلاب بسیار خطیر می باشد.
رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) تحول حوزه در سی سال گذشته را برابر با سیصد سال عنوان کرد و گفت: همان طور که امروز پزشکان تنها به قانون های بو علی اکتفا نمی کنند، طلاب نیز باید به علوم روز آشنا بوده و به شبهات جدید پاسخ بدهند.
نظر شما