روزنامه لسآنجلس تایمز در مقالهای به انتقادات وارد شده از سوی ناظران، کارشناسان ایرانی و همچنین کاندیدها به سیاست خارجی احمدینژاد اشاره کرده و مینویسد:بسیاری از کارشناسان بر این اعتقادند که سیاست خارجی احمدینژاد به مثابه میدان نبرد و جنگ بوده است.میرحسین موسوی با انتقاد از سیاست خارجی احمدینژاد بر این اعتقاد است که سیاستهای ایران طی سالهای اخیر جایگاه کشورش را در عرصه بینالملل بسیار تقلیل داده است.او در یکی از سفرهای خود در حضور طرفدارانش خطاب به احمدینژاد تصریح کرد که ملت ایران دیگر به شما اجازه نخواهد داد تا بیش از این، ارزش و جایگاه آنان را تقلیل دهید.
مهدی کروبی،کاندیدای لیبرال ریاستجمهوری نیز مواضع صریح و روشنی در خصوص پرونده هستهای ایران از خود به نمایش گذارد. او در این باره میگوید:ایران درصدد دستیابی به تکنولوزی و فناوری هستهای صلحآمیز است اما غرب طی سالهای اخیر تصویری خلاف این امر را در ذهن داشت.
ایران باید در این زمینه شفافسازی کرده و با غرب وارد گفتگو شود. او در یکی از مصاحبههای تلویزیونی خود تصریح کرد که ایران باید به گونهای متقاوت وارد مذاکره با غرب شود . و در نهایت محسن رضایی محافظهکار دیگر انتخابات اعلام کرد که احمدینژاد با مواضع تندش در قبال مناقشه اعراب و اسراییل،ایران را در وضعیت نامساعدی قرار داد.رضایی نیز در یکی از مصاحبههای تلویزیوینی خود در این باره گفت: زمانی که میگوییم انقلابی هستیم،این بدان معنا نیست که به دنبال ماجراجویی و مخاطره هستیم.
31 می 2009/ ترجمه:زهرا خدایی
نظر شما