ایسنا: سیدمصطفی موسوی اظهار کرد: آتشسوزی در روسیه و سیل در آسیا موجب افزایش قیمت جهانی گندم و جو شده و قیمت هر کیلوگرم جو در بازار 350 تومان است.
وی افزود: استفاده از گندم و جو برای تغذیه ماهی یک روش سنتی است که موجب پایین آمدن کیفیت ماهی از جمله چرب شدن سطح بدن آن میشود.
مدیرعامل اتحادیه شرکتهای تعاونی آبزیپروران خوزستان ادامه داد: در این شرایط اتحادیه فضایی مناسب برای تولید غذای مناسب تغذیه ماهی را فراهم آورده است که این غذا ارزش تغذیهای بالایی دارد.
موسوی بیان کرد: این غذای ماهی نزدیک به یک ماه است که در شرایط آزمایشگاهی تولید میشود و به ماهیان چند مزرعه پرورشی به صورت پایلوت بهمنظور دریافت نتایج داده شد.
وی ادامه داد: این غذای جدید باعث میشود که طعم، مزه و شکل ظاهری ماهی تغییر کند و همچنین موجب پایینتر آمدن قیمت تمام شده تولید ماهی میشود.
نظر شما