فیلمفیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که در آن دو جوان از داخل یک ژامبون گوشت نود درصد یک عدد زیپ پیدا کرده و این فیلم را برای آگاهی مردم به اشتراک گذاشته اند.
کشاورزیایرنا نوشت: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی گفت: انواع محصولات پروتئینی گوشت مرغ، تخم مرغ و گوشت قرمز و همچنین شیر مورد نیاز کشور تامین است و افزایش قیمت آنها در بازار هیچ ارتباطی به تولید ندارد بلکه واسطه ها عامل گرانی هستند.
دانشهای بنیادیسیناپرس نوشت: انسان در قرون اخیر بهطور بیرویهای از منابع طبیعی موجود در کره زمین استفاده کرده است و از سوی دیگر وقوع مواردی همچون تغییرات آب و هوایی، کمبود آب و ... سبب شده است تا آینده صنعت غذایی در هالهای از ابهام قرار گیرد.
کشاورزیایسنا نوشت: رئیس صنف لبنیات کرج گفت: در حال حاضر شیر با قیمتی بین 1850 تا 2200 تومان از گاوداریها خریداری میشود اما احتمال دارد طی روزهای آتی این قیمت به 3000 تومان برسد.
ایسنا نوشت: معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ضمن تکذیب انتشار خبری در فضای مجازی در مورد کمبود شیر خشک در یکی از شیرخوارگاههای کشور گفت: وزارت بهداشت سالیانه ۵۰۰ هزار قوطی شیرخشک در اختیار سازمان بهزیستی کشور قرار میدهد و از این نظر کمبودی برای شیرخوارگاههای کشور وجود ندارد.
کشاورزیمهر نوشت: رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران بعد از ظهر دوشنبه در نشست استاندار با صاحبان صنایع کشاورزی صنعتی و گردشگری فیروزکوه طی سخنانی اظهار داشت: صادرات شیرخشک برای حمایت از تولیدات لبنی داخلی ممنوع است.
پزشکیایسنا نوشت: بسیاری از مردم فکر میکنند رژیمهای متنوع و یا انتخاب غذا از یک مجموعه گسترده از غذاهای مختلف منجر به الگوهای تغذیه سالم میشود، اما با توجه به تحقیقات انجمن قلب آمریکا، اینطور نیست.
پزشکیسیناپرس نوشت: نتایج یک مطالعه بینالمللی ادعا میکند که هر دو نوع رژیمغذاییِ نمک زیاد و نمک کم، برای سلامت افراد مضر بوده و خطر ابتلا به مشکلات قلبی را افزایش میدهد.
پزشکیسیناپرس نوشت: پژوهشهای جدید نشان میدهد مصرف پروبیوتیکها در برخی افراد باعث نفخ روده و سرگشتگی مغزی میشود و از این مواد باید فقط بهعنوان دارو استفاده قرار شود نه بهعنوان یک مکمل غذایی.
ایسنا نوشت: مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اینکه فرآوردههای گوشتی "دهکده پروتئین غیراستاندارد است"، اعلام کرد از مردم درخواست می کنیم که محصولات تولید شده با این نام و نشان را خریداری نکنند.
کشاورزیمهر نوشت:رییس اتحادیه پرنده و ماهی با بیان اینکه قیمت مرغ نسبت به هفته گذشته اندکی کاهش یافته است، قیمت این کالا در مراکز خرده فروشی را ۹۷۵۰ تومان اعلام کرد.
کشاورزیایرنا نوشت:مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: با توافق سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ برای مصرف کنندگان ۹ هزار و ۲۵۰ تومان تعیین شده که منتظر ابلاغ آن از سوی ستاد تنظیم بازار هستیم.
عکسدسر از دسته مواد غذایی شیرین است که اغلب در پایان غذا خورده می شود و دارای تنوع فراوانی در سرتاسر دنیاست. «بن چرچیل» سرآشپز استاد تهیه دسرهایی است که ظاهر معمول را ندارند.
بازرگانیموسس پویش ملی صادرات گفت: بازارهای جهانی به دنبال محصولات با کیفیت و قیمت مناسب هستند و کالای ناایمن با هر رنگ و طعم و بستهبندی به هیچ عنوان نمیتواند در بازارهای امروز فروش داشته باشد.
پزشکیایرنا به نقل از یورک الرت نوشت: محققان متوجه شدند که دستمالهای مورد استفاده در آشپزخانه میتواند به رشد پاتوژنهایی کمک کند که انتقال آنها به خوراکیها موجب مسمومیت غذایی میشود.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید براینکه میزان سبوس در آردها باید مورد بازنگری قرار گیرد، گفت: با سبوسگیری بیشتر، آردها سفیدتر شدهاند و این اقدام میتواند به مشکلاتی مانند اضافه وزن، دیابت و بیماریهای قلبی دامن بزند، سبوس باید طبق استاندارهای مشخص شده در نانها وجود داشته باشد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با انتقاد از نحوه قیمتگذاری محصولات غذایی در بازار، گفت: وقتی قیمت نوشابه از دوغ ارزانتر است، طبیعی است که مردم به خرید نوشابه روی میآورند، درحالیکه نوشابه حاوی شکر فراوانی است و فرد با مصرف آن دچار دیابت، پوکی استخوان و فشارخون خواهد شد.
بازرگانیرییس اتحادیه کباب، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی تهران گفت: شخص بنده با غذاهای 5 هزار تومانی و ارزانقیمت مخالف هستم، زیرا ارزانفروشی در حوزه غذا سمفروشی است.
فناوریایسنا به نقل از دیجیتال ترندز نوشت: دانشمندان آمریکایی و چینی ادعا میکنند میتوان با اصلاح ژن کریسپر در برخی مواد غذایی، تولید این محصولات را افزایش داد.
اقتصاد کلان نرخ تورم گروه خوراکی و آشامیدنی به عنوان دومین گروه با اهمیت در سبد مصرفی خانوار در دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال جاری 10.6 درصد اعلام شده است.
سخنگوی اورژانس کشور از افزایش آمار فوتشدگان بر اثر مصرف قارچهای سمی به ۱۵ نفر خبر داد. همچنین ۷ توصیه مهم در خصوص مسمومیت با استفاده از قارچ تشریح شد.
ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو در اطلاعیهای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچهای سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیتهای اخیر معرفی کرد.
مدیر ستاد بحران سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: طی روزهای اخیر 11 نفر در کشور با علائم مصرف قارچهای سمی جان خود را از دست داده و به پزشکی قانونی معرفی شدند که آزمایش های لازم برای بررسیهای تکمیلی از آنان به عمل آمد
دبیر انجمن سم شناسی و مسمومیت های ایران با بیان اینکه هر سال با فرارسیدن فصول بهار و پاییز، تعدادی از گونه های سمی قارچ در برخی نقاط کشور شروع به روییدن می کند، گفت: قارچ های سمی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به قارچ های خوراکی دارند و تشخیص آنها، توسط افراد عادی میسر نیست، به همین دلیل امسال با تعداد زیادی از اینگونه مسمومیت ها در کشورمان مواجه شدیم.
بازرگانیایسنا نوشت: رئیس اتحادیه آبمیوه، بستنی و کافیشاپ از افزایش قیمت بستی خبر داد و تصریح کرد: عرضه قلیان در واحدهای صنفی زیرمجموعه این اتحادیه خلاف قانون است.