آموزشوقایع اتفاقیه نوشت: تعداد داوطلبان کنکور هر سال رو به کاهش است. دیگر این روزها اگر کسی ارشد قبول شود و مدرکش را بگیرد، شاید خیلی کار مهمی نکرده باشد. سالهایی که یک لیسانس، حکم مدرک دکترا را داشت، قبول شدن در آزمون ارشد آرزویی بود که هر کسی به آن نمیرسید. همه این ماجراها در کنکور کارشناسی بود و قبولی در کنکور ارشد و دکترا فقط آرزویی برای دانشجوها بود اما به مرور زمان وضعیت تغییر کرد.
آموزشروزنامه ایران نوشت: معاون فرهنگی وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری گفت: هیچ استادی حق ندارد دانشجو را از کلاس درس محروم کند، افراط گری در دانشگاه و همچنین بیان مسائل از طریق زور و اجبار، پاسخگوی مطالبات دانشجویان نیست.
آموزشحواشی اطراف دونالد ترامپ تمام نمیشود. اخباری که وجهه تخریب شده او را بیش از پیش زیر سوال میبرد همچنان ادامه دارد تا این روزهای رییس جمهور جنجالی امریکا در کاخ سفید رنگ آرامش به خود نگیرد.
زیباکلام، صادقمن دو گروه مخالفین بسیار جدی و تندرو دارم: گروه نخست مخالفین سرسخت انقلاب و نظام هستند؛ و گروه دوم موافقین قسمخورده انقلاب و نظام. دوگروهی که اتفاقاً مقابل یکدیگر هستند، اما در خصوص مخالفت و بغض و کینهشان نسبت به من اتفاقنظر کامل دارند.
حاجی میرزایی، محسن هیات وزیران در جلسه یکشنبه خود به موضوع مهم مهارتهای فنی و حرفه ای پرداخت. مهارت از مقوله آموختنی هائی است که به توسعه ظرفیتهای انسانی و ایفای شایسته تر مسئولیت ها منجر می شود و یکی از مهمترین کارکردهای نظام تعلیم و تربیت آماده کردن انسانها برای ایفای نقش های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و یاری رساندن به آنان در تحقق یک زندگی عزتمند و شرافتمندانه با اتکا به قابلیتهای افراد است.
آموزشایسنا نوشت: رییس سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون دکترا اواخر فروردین 96 اعلام میشود، از اعلام نتایج نهایی این آزمون در هفته اول شهریور ماه سال 1396 خبر داد.
آموزشایلنا نوشت: دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در اولین کنگره بینالمللی جندی شاپور دزفول که در محل دانشگاه صنعتی جندی شاپوردزفول برگزار شد گفت: تلاش می کنیم تا در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی شاپور توسط سازمان یونسکو ثبت جهانی شود.
آموزشایرنا نوشت: پایگاه اطلاع رسانی 'تایمز هایر اجوکیشن/timeshighereducation' نوشت، فرمان 'دونالد ترامپ' رئیس جمهوری آمریکا در رابطه با ممنوعیت سفر ایرانی ها به آمریکا، به علم و ملت آمریکا لطمه خواهد زد.
آموزشوقایع اتفاقیه نوشت: از یک سال و نیم گذشته، دانشگاه زابل حال خوشی ندارد؛ دانشگاهی که از شهریور سال گذشته با حکم وزیر علوم و تغییر رئیس دانشگاه در سراشیبی قرار گرفت و رتبه علمیاش از 103 به 127 رسید؛
آموزشایسنا نوشت: مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده که به همراه معاون رییسجمهور در امور زنان به ژاپن سفر کرده بود، گفت: از نقاط مشترک میان دو کشور ایران و ژاپن تمایل به سرمایهگذاری در آموزش زنان در هر دو کشور است اما باید توجه داشت که فضای آموزشی ایران و ژاپن متفاوت است وکلاسهای تک جنسیتی در دوران آموزش ابتدایی و دبیرستان در ایران یکی از نقاط قوت آموزش برای حضور زنان در این حوزه است.
آموزشبه تازگی مجله آموزش عالی تایمز در تحقیقی شهرهای دنیا را بر اساس تعداد دانشگاه های خوب آنها رتبهبندی کرده است. در این تحقیق شهرهای لسآنجلس و لندن بیشترین دانشگاه با رتبه زیر ۱۰۰ و استکهلم بیشترین دانشجوی تراز اول را نسبت به جمعیتش دارد.
آموزش اقبالی سنتی در میان دانشجویان و اساتید ایرانی برای گذراندن فرصتهای مطالعاتی در آمریکا وجود دارد و این اتفاق میتواند این فرصت را برای دانشجویان و اساتید ایرانی از بین ببرد.
آموزشمعاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: از کلان مناطق آمایشی کشور انتظار می رود نقشه توسعه علمی کلان منطقه را تا پایان سال جاری ترسیم کنند و در این نقشه از توان تمامی بخش های مستقر در منطقه از جمله دانشگاههای زیرمجموعه وزارت علوم و بخش خصوصی برای توسعه آموزش علوم پزشکی بهره برداری کنند.
آموزشروزنامه وقایع اتفاقیه نوشت: در کمتر از پنج ماه مانده تا انتخابات ریاستجمهوری دوره دوازدهم و در ترمی که به این انتخابات منتهی میشود، به تشکلهای سیاسی بیشازپیش فشار وارد شده است. این فشارها گاهی خود را در قالب برخوردهای فردی با دانشجویان و برخوردهای گروهی نشان میدهند.
آموزشوقایع اتفاقیه نوشت: پس از تمام فراز و نشیبهایی که برای شوراهای صنفی دانشجویان در کشور بهوجود آمده و امید به دورانی برای بهبود وضعیت شوراها بود، بخشنامه جدید سازمان امور دانشجویان بیتوجهی به شوراها را به اوج خود رساند.
آموزششرق نوشت: داستان جدایی رشته روانشناسی بالینی از وزارت علوم و رفتن به زیرشاخه وزارت بهداشت بالاخره اتفاق افتاد؛ ماجرایی که بحثها و اعتراضات روانشناسان بالینی را در پی داشت.
آموزشروزنامه جوان نوشت:آرزوی هر پدر و مادری این است که فرزندش تحصیلات عالیه داشته باشد. رفتن به دانشگاه و نشستن روی نیمکتهای سفت دانشگاه هم آرزوی هر جوانی است. اما این آرزو تنها در جهت گرفتن مدرک است نه آموختن تخصص و حرفه.