بنگلادش
-
تصاویر متفاوت از جریان زندگی در کمپهای مهاجران روهینگیایی
عکسدر گزارش زیر تصاویری از جریان یافتن زندگی در کمپ مهاجران روهینگیایی در بنگلادش را مشاهده میکنید.
-
تصاویر | حضور موگرینی در میان آوارگان روهینگیایی
عکسفدریکا موگرینی رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از سفر به میانمار از کمپهای آوارگان روهینگیایی در بنگلادش دیدن کرد. وی در میانمار نیز با آنگ سان سوچی رییس دولت میانمار درباره وضعیت مسلمانان روهینگیایی گفتگو داشت.
-
موگرینی: از مذاکرات بنگلادش و میانمار حمایت میکنیم
آسیاایرنا نوشت: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که روز یکشنبه از اردوگاه آوارگان روهینگیا در بنگلادش بازدید کرد، گفت که اتحادیه اروپا از مذاکرات بنگلادش و میانمار برای حل بحران آوارگان روهینگیا حمایت می کند.
-
فیلم | سختیهای پناهجویان روهینگیا در راه فرار به بنگلادش
فیلمبیش از ۶۰۰ هزار مسلمان روهینگیایی از اوایل شهریور از میانمار به بنگلادش گریخته اند. این پناهجویان در داخل خاک بنگلادش و در نزدیکی مرز با میانمار اسکان یافته اند. مقمات سازمان ملل اقدامات میانمار علیه اقلیت روهینگیا را «پاکسازی قومی» توصیف کرده اند. اتهامی که دولت میانمار آن را رد می کند. حدود ۲۰۰ پناهجوی روهینگیا از زمان آغاز عملیات ارتش میانمار تاکنون حین گریز از میانمار در دریا جان خود را از دست داده اند.
-
تصاویر | غرق شدن قایق ۳۳ مسلمان روهینگیا در نزدیکی مرز بنگلادش
عکسروز گذشته قایق کوچک حامل ۳۳ نفر از آوارگان میانماری که از ایالت راخین به سوی بنگلادش در حرکت بود، در حالی که به سواحل روستای شاملاپور نزدیک میشد، در رودخانه مرزی میانمار و بنگلادش واژگون شد. در این حادثه چهار نفر جان خود را از دست دادند که سه قربانی کودک بودند.
-
تصاویر | مصائب مهاجرت مردم آواره روهینگیا زیر بارش باران
عکسدر گزارش زیر تصاویر تلخی از وضعیت مردم آواره روهینگیا را در زیر بارش باران مشاهده میکنید. اکثر این آوارگان زنان و کودکانی هستند که سرپناهی برای در امان ماندن از بارش باران هم ندارند. آوارگانی که در تصاویر زیر مشاهده میکنید در مرز میانمار و بنگلادش منتظر دریافت اجازه ورود به خاک بنگلادش هستند.
-
تصاویر | وضعیت باورنکردنی کمپهای اسکان مسلمانان روهینگیا
عکسمسلمانان روهینگیا که به امید زندگی بهتر از میانمار به بنگلادش مهاجرت کردهاند، در این کشور نیز از وضعیت خوبی برخوردار نیستند. در گزارش زیر وضعیت کمپهای اسکان آوارگان روهینگیا را در کشور بنگلادش مشاهده میکنید.
-
تصاویر | ملکه اردن در بازدید از اردوگاه آوارگان روهینگیا
عکسرانیا عبدالله ملکه اردن روز دوشنبه در سفری که به بنگلادش داشت در جمع مسلمانان روهینگیایی حضور یافت. وی از نزدیک وضعیت زندگی آنها را در اردوگاه پناهجویان در جنوبشرقی منطقه کوکس بازار بنگلادش بررسی و کمکهای انساندوستانه خود را تقدیم ساکنان این اردوگاه کرد.
-
تصاویر | تاریک و روشن زندگی جدید آوارگان روهینگیا
عکسهر هفته حدود ۱۲ هزار کودک از میانمار وارد اردوگاههای شلوغ بنگلادش در امتداد مرز دو کشور میشوند. به گفته یونیسف وضعیت زندگی این کودکان ناامید کننده است. در دو ماه گذشته حدود ۵۹۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا از میانمار به بنگلادش مهاجرت کرده و وارد منطقه مرزی کاکس بازار شدهاند اما همچنان از وضعیت زندگی مناسبی برخوردار نیستند.
-
تصاویر | وقتی کمکهای هلالاحمر به آوارگان میانماری رسید
عکسکمکهای بشر دوستانه جمعیت هلال احمر ایران به آوارگان میانماری رسید.
-
فیلم | نمای هوایی از فرار مسلمانان روهینگیایی به بنگلادش
فیلمسازمان ملل اعلام کرد که 500هزار مسلمان روهینگیایی در 5 هفته اخیر به دلیل خشونت های دولت میانمار فرار کردهاند. در ویدئوی زیر تصاویری از فرار این گروه به بنگلادش را مشاهده می کنید.
-
تصاویر | زندگی سخت مسلمانان روهینگیایی در کمپها
عکسمردم مسلمان روهینگیایی که از تعصب کور بوداییهای کشورشان آواره کمپ های مرز میانمار و بنگلادش شدهاند، با سختی و مشقت بسیار در این مکان زندگی میکنند.
-
اعلام آمادگی ایران برای کمک به آوارگان روهینگیا/ راهاندازی بیمارستان صحرایی و ۵ درمانگاه اقماری
تیم اعزامی از مدیران ارشد و کارشناسان وزارت بهداشت و جمعیت هلال احمر که برای بررسی وضعیت رانده شدگان مسلمان کشور میانمار به بنگلادش سفر کرده اند، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای خدمت به آوارگان روهینگیا اعلام کردند. همچنین هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برای توزیع سه محموله غذایی به وزن یکصد تن بین آوارگان اعلام آمادگی کرد.
-
تصاویر | دست و پنجه نرم کردن با مرگ در اردوگاه پناهندگان روهینگیا
عکسگروهی از مسلمانان روهینگیا که تحت فشار ارتش و افراطگرایان میانمار مجبور به فرار به بنگلادش شدهاند در وضعیت جسمانی خوبی نیستند و در اردوگاه پناهندگان روهینگیا، خدمات درمانی مناسبی وجود ندارد.
-
تصاویر | سفر پرمخاطره مردم روهینگیا به سوی آزادی
عکسدر گزارش زیر وضعیت نابسامان پناهندگان روهینگیا را مشاهده میکنید که برای فرار از میانمار به سمت بنگلادش، قدم گذاشتن در راهی سخت را به جان میخرند.
-
تصاویری دردناک از آوارگی مسلمانان میانمار
عکسبا خشونت های دولت و ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخن این کشور، تاکنون حدود ۴۰۰ هزار مسلمان روهینگیایی آواره شده و برای نجات جان خود از طریق خشکی و دریا خود را به بنگلادش رسانده اند.
-
تصاویر تکاندهنده از رنج و مصیبت آوارگان روهینگیا
عکسبیش از نیم میلیون نفر از اقلیت مسلمان روهینگیا بعد از به آتش کشیدهشدن خانههایشان و حملههای ارتش میانمار، با پای پیاده به بنگلادش پناه بردهاند.
-
تصاویر تلخ از فرار مردم روهینگیا در دل تاریکی
عکسدر پی واژگونی قایق مسلمانان روهینگیا که در حال فرار از میانمار به سمت بنگلادش بودند، ۶۰ نفر قربانی شدند تا آمار کشته شدهها به ۱۲۰ نفر برسد. تاکنون صدها نفر از اهالی روهینگیا که اغلب شامل زنان و دختران هستند شبانه به بنگلادش گریختهاند.
-
تصاویر | تراژدی فرار مسلمانان روهینگیایی از میانمار
عکسخشونت علیه مردم روهینگیا سبب شده تعدادی زیادی از آنها به بنگلادش فرار کنند. ۶۰ درصد از جمعیت مردم روهینگیا که از بیم خشونتهای میانمار به بنگلادش گریختهاند کودکان هستند.
-
تصاویر | محبوبترین و مهمترین وسیلهنقلیه در بنگلادش
عکسخودروهای سه چرخ «ریشکا» سال هاست که در کشورهای آسیای میانه از جمله بنگلادش برای جابجایی و حمل و نقل عمومی استفاده می شوند. ولی در سالهای اخیر با بروز مشکلات اقتصادی در این کشورها سوار شدن بر ریشکا رونق بیشتری گرفته است.
-
تصاویر | اردوگاه آوارگان روهینگیایی در مرز میانمار و بنگلادش
عکسدر تصاویر زیر آوارگان و پناهندگان روهینگیایی در جنوب غربی بنگلادش نزدیک مرز میانمار را میبینید. به دنبال حملات 25 اوت (سوم شهریور) ارتش میانمار علیه اقلیت روهینگیا، دستکم 400 تن کشته شدند و نزدیک به 125 هزار روهینگایی نیز به بنگلادش گریختند و این موضوع بحران انسانی را به همراه داشته است. روهینگیاییها اقلیتی در کشور عمدتا بودایی میانمار هستند که دولت این کشور آنها را بنگلادشی و دولت داکا آنها را میانماری می دانند.
-
پرواز دومین بویینگ ارتش به بنگلادش/ بارگیری کمکهای جمعیت هلالاحمر برای مردم میانمار
احزاب و شخصیتهابا پرواز هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ نیروی هوایی ارتش دومین محموله کمک های انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران برای آوارگان مسلمان میانمار ارسال شد.
-
تصاویر | درمان پناهندگان روهینگیایی در بنگلادش
عکستعدادی از پناهندگان روهینگیا که از حملات نظامی میانمار در همسایگی ایالت راخین میانمار فرار کردهاند، در بیمارستانی در بنگلادش تحت مداوا هستند.
-
فیلم | توزیع آب و غذا در بنگلادش میان تازه واردان روهینگیا
فیلمدولت بنگلادش اعلام کرد شمار آوارگان روهینگیا که توانسته اند از مرز گذشته و وارد خاک این کشور شوند، به حدود ۴۰۰ هزار نفر رسیده است. این افراد پس از ورود به بنگلادش، راهی شهر «کوکس بازار» می شوند؛ یعنی جایی که نیروهای برنامه جهانی غذا (WFP) به توزیع آب و غذا میان آوارگان تازه وارد مشغولند. تنش میان بوداییها و مسلمانان در ایالت راخین میانمار سابقهای طولانی دارد اما این تنشها از ۲۵ ماه اوت و در پی وقوع شورش ها در این منطقه وارد مرحله جدیدی شده و تا کنون صدها کشته و هزاران آواره بر جای گذاشته است. بحران انسانی بوجود آمده در این منطقه که بنا بر اعلام سازمان ملل متحد می تواند یک «پاکسازی قومی» باشد، اکنون سوالاتی را دربارۀ عملکرد دولت میانمار تحت هدایت آنگ سان سوچی، برنده جایزه صلح نوبل مطرح کرده است.
-
هشدار شدیداللحن بنگلادش به میانمار
آسیاایسنا نوشت: دولت بنگلادش، میانمار را به نقض مکرر حریم هوایی خود متهم کرده و به این کشور هشدار داد، هرگونه اقدام تحریک آمیز بیشتر ممکن است تبعاتی غیرضروری برای آن به همراه داشته باشد.
-
تصاویر | وضعیت مسلمانان میانماری در مرز بنگلادش چگونه است؟
عکسدر گزارش تصویری زیر وضعیت پناهجویان مسلمانان میانمار را در مرز این کشور با بنگلادش را میبینید.
-
تصاویر | فرار ۳۷۰ هزار مسلمان روهینگیایی به بنگلادش
عکسبروز خشونتها در میانمار موجب فرار ۳۷۰ هزار مسلمان روهینگیایی از میانمار طی دو هفته گذشته به بنگلادش شده است.
-
عکس | زندگی میان زبالهها در عکس روز نشنال جئوگرافیک
عکس عکس امروز نشنال جئوگرافیک یک کودک را در شهر داکا بنگلادش نشان میدهد. در حالی که گامهایی برای کاهش فقر در این کشور برداشته شده اما تقریبا یک سوم شهروندان زیر خط فقر زندگی می کنند.
-
«بودیسم» هم آنچنان را آنچنانتر کرد!
دانشمندی، رضارفتار این روزهای بودائیان میانمار با مسلمانان روهینگیایی، ایماژ عمومی از آئین بودیسم را مشوش کرده و این پرسش در ذهنها شکل گرفته است که پیروان بودایِ صلحجو را با خشونت و آزار همنوعان چهکار؟