دانشهای بنیادیایسنا نوشت: رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران، ادعاهایی همچون "کشف واکسن تراریخته برای تغییر رفتار و بیبند و بار کردن انسانها" را غیرعلمی خواند و گفت: چیزی به اسم ژن "سستی ایمان" در علم ژنتیک وجود ندارد و تنها مدرک این ادعای گزاف کلیپ چهار دقیقهای از یک جلسه محرمانه مربوط به پنتاگون بوده که به بیرون درز کرده است.
طبیعتسیناپرس نوشت: موجودات زنده برای درک و برخورد با اتفاقات دنیای پیرامون خود از روشهای مختلف و گاه شگفتانگیزی استفاده میکنند. محققین دریافتهاند ریشه گیاهان، دارای مکانیسم بسیار جالبی در پاسخدهی به شرایط غرقابی و نبود اکسیژن در خاک هستند.
عکسششمین نمایشگاه گل و گیاه کرج از چهارم شهریور ماه در باغ گلهای پارک چمران آغاز شده و در آن ۳۰۰ هزار گل از ۲۰ گونه فصلی و ۱۳۰ گونه دائمی به نمایش درآمده است. این نمایشگاه تا هشتم شهریور ماه دایر است و از ساعت ۱۰ تا ۲۱ می توانید از آن دیدن کنید.
محیط زیستما در ایران و سایر کشورهای جهان شاهد مصرف بیش از اندازه آب هستیم و حتی آمارهای رسمی نیز نشان میدهد با توجه خشکسالی موجود، به طور قطع در آینده با کمبود بیشتر در رابطه با زمینهای کشاورزی مواجه خواهیم شد.
طبیعتسیناپرس نوشت: امروزه بسیاری از مردم در گوشه و کنار جهان با انگیزههای مختلفی پیرو رژیم غذایی مبتنی بر گیاهخواری بوده و در سوی مقابل، عده زیادی از مردم نیز طرفدار رژیم گوشتخواری هستند. حال فرض کنیم اگر همه مردم جهان گیاهخوار شوند، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
محیط زیستمهدی معلی پژوهشگر فقه و حقوق مهندسی ژنتیک و عضو پژوهشگر پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی از ریشههای مخالفت و ادعاهای عجیب درباره مهندسی ژنتیک در ایران میگوید.
محیط زیستبراساس آخرین آماری که سرویس بینالمللی دستیابی و استفاده کاربرد بیوتکنلوژی در کشاورزی منتشر کرده است، کشور آمریکا کماکان بزرگترین تولید کننده محصولات تراریخته در دنیاست و کشورهای اروپایی همچنان بزرگترین مصرف کننده این محصولات هستند.
رییس سازمان غذا و دارو با تاکید براینکه هیچ محصولی تحت عنوان تراریخته ایرانی در بازار نداریم، در عین حال شرایط ارایه مجوز برای کشت و تولید فرآوردههای تراریخته در ایران را تشریح کرد.
طبیعتایسنا نوشت: چهارمین دوره تجلیل از پژوهشگران جوان برجسته علوم پایه کشور امروز (۳۱ خرداد) در فرهنگستان علوم برگزار شد و پژوهشگران جوان منتخب علوم پایه در آن به ایراد سخنرانی پرداختند.
طبیعتمدیرکل دفتر موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیط زیست به ایرنا گفت: سازمان محیط زیست با ورود گیاه پالونیا کاملاً مخالفت کرده است و قرار شد در محیطهای کاملاً محصور آزمایشگاهی موردمطالعه قرار گیرد.
عکسنمایشگاه گل چلسی 2018 در انگلستان برگزار شد. این نمایشگاه هرسال میزبان هزاران گونه گیاهی زیبا و کمیاب جهان است و بازدیدکنندگانی از سراسر دنیا برای تماشا به آن مراجعه می کنند.
فناوریایرنا نوشت: دبیر اجرایی کنگره بین المللی و ملی انجمن ژنتیک ایران با اشاره به اینکه، برخی افراد ناآگاه محصولات تراریخته را دشمن سلامتی انسانها معرفی کردهاند گفت: در واقع مباحث محصولات تراریخته در کشورمان از ریل علمی خارج شده است.
عکسشانزدهمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پارکی و صنایع وابسته گل و گیاه صبح امروز شنبه 15 اردیبهشت ماه با حضور محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای شهر تهران و سمیعالله حسینی مکارم سرپرست شهرداری تهران در بوستان گفتگو افتتاح شد.
عکسدر گزارش زیر تصاویری از مزارع گل هلند را می بینید که در نزدیکی پارک کوکنهوف در جنوب شهر آمستردام قرار دارند. این منطقه که به نام باغ اروپا هم شناخته می شود در بهار از گونه های مختلف گل لاله پوشیده شده و به یکی از دیدنی ترین جاذبه های هلند تبدیل می شود.
عکسجشنواره لالههای گچسر همچون سالهای قبل قرار بود دوشنبه ۲۷ فروردین آغاز شود اما به علت بارش برف افتتاح این جشنواره به تعویق افتاد. با توجه به اینکه لاله گیاهی سرمادوست است در این شرایط به لالهها هیچ آسیبی وارد نشده است. امسال ۶۰۰ هزار پیاز لاله در ۲۳ گونه در مساحتی به اندازه ۵ هزار متر در باغ لاله های گچسر کاشته شده است. باغ لالههای گچسر در کیلومتر ۵۲ جاده کرج-چالوس در روستای گرماب استان البرز قرار دارد.
میزان نوشت: رییس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: هیچ دلیلی علمی برای اثبات ضرر محصولات تراریخته وجود ندارد و تولید آن با نوع سنتی محصولات تفاوتی ندارد.
محیط زیستمهر نوشت: مشاور بیوتکنولوژی سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر اینکه برنج تراریخته هنوز مجوز نگرفته است،گفت: بر اساس مطالعات صورت گرفته برنج تراریخته هیچ خطری برای گیاهان، جانوران و انسان ندارد.
ایسنا نوشت: سرپرست اداره کل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو طی بخشنامهای به معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور خواستار اجرایی شدن مفاد دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسبگذاری فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در خصوص محصولات تراریخته تولیدی و وارداتی شد.
طبیعتموج شایعات در مورد استفاده از محصولات تراریخته در شرایطی به داغ شدن بحث موافقان و منتقدان محصولات تراریخته دامن زده که اجرای دستورالعمل برچسبگذاری این محصولات، سختگیرانه آغاز شده است.
ایسنا نوشت: سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره ورود بذر شاهدانههای تراریخته به کشور گفت: بذر شاهدانه خوراکی به عنوان ماده غذایی در کشور ما وجود دارد و قیمتش بسیار پایین است. وقتی بذری از خارج و با قیمت گزاف به فروش میرسد، قطعا میزان تتراهیدروکارابینولش بسیار بالاست و هرچه قدر میزان آن بالاتر باشد اعتیادآوریاش بیشتر است.