هنرهای تجسمی
-
«سلفی»؛ از کمال الملک و ون گوگ تا رامبراند و سالوادور دالی
تجسمی«سلفی» که امروزه به واسطه دوربینهای تلفن همراه به یک پدیده فرهنگی بدل شده است در سال ۱۸۲۱ با دربرگیری نقاشانی که شمایل خود را به تصویر کشیدند وارد لغتنامه آکسفورد شد؛ در این گزارش به مهمترین خودنگارههای تاریخ هنر نگاه کردهایم.
-
با کمک هوش مصنوعی
تعداد آدمهای نقاشیهای شلوغ شمردنی شد!
تجسمیموزه «پرادو» با استفاده از هوش مصنوعی جمعیت موجود در شلوغترین نقاشیهای خود را میشمارد.
-
دومین نمایشگاه «چند تکه آینه»
آثار تجسمی سینماگران؛ این بار در شیراز
تجسمیپس از برگزاری نخستین نمایشگاه گروهی آثار تجسمی سینماگران با عنوان «چند تکه آینه» در پاییز گذشته در خانه هنرمندان، دومین نمایشگاه با آثار تجسمی بیش از بیست سینماگر در شیراز برگزار میشود.
-
نمایشگاه شاگردان تارا بهبهانی در حمایت از کودکان سرطانی
تجسمیهفدهمین نمـایشگاه نقــاشی شاگردان تارا بهبهانی با آثاری از ۶۶ هنرمنـدکـودک و نوجــوان با عنوان "سرزمین جدید" به مدت دو روز ۲۸ و ۲۹ فروردین ماه در موسسه محک برگزار می شود و تمام عواید فروش این نمایشگاه صرف هزینه درمان کودکان سرطانی تحت حمایت موسسه محک می شود.
-
کشفی جدید درباره خالق «دختری با گوشواره مروارید»
تجسمییک پروژه مرمتی بر نقاشی «زن جوانی پشت ساز ویرجینال» اثر «یوهانس ورمیر» نشان میدهد که شاید این نقاشی آخرین اثر او بوده باشد.
-
هنر علیه سلطه و نفوذ بیرویه تاریخ!
تجسمییک منتقد و کارشناس هنری با بیان اینکه هنرمندان علیه سلطه و نفوذ بیرویه تاریخ آثاری عرضه کردند، عنوان کرد که قطعاً ضرورت، مفهوم و معنای «تاریخ» دوباره در آستانه تحولی بزرگ قرار دارد.
-
نقاشیهای بهاری؛
حسین محجوبی نقاش بهارِ ابدی
تجسمیحسین محجوبی که طبیعت زادگاه خود را دستاویز نقاشیهایش قرار داده است با خلق مناظری سرسبز با درختان سپیدار سر به فلک کشیده و اسبهایی رها، بهشت و بهاری ابدی را بر بوم به تصویر کشیده است.
-
در سالگرد درگذشت عباس کاتوزیان
دختر کُردی که مشهور شد
تجسمیعباس کاتوزیان از چهرههای سرشناس نسل دوم مکتب کمالالملک است و عمده سبکی که کار میکرد رئالیسم بود. کاتوزیان در بین مردم عادی محبوبیت بسیاری دارد؛ بهنحوی که کپی نقاشیهایش با موضوعات پرتره و طبیعت بیجان، در خانه بسیاری از ایرانیها یافت میشود.
-
وزیر فرهنگ به منزل قباد شیوا رفت
تجسمیسید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با همراهی نادره رضایی معاون هنری و نیکنام حسینیپور مشاور و رئیس مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی این وزارتخانه، در ادامه دیدار با بزرگان، مهمان استاد قباد شیوا هنرمند پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی شدند.
-
۱۰ نمایشگاه که آخر هفته از آنها بازدید کنیم
تجسمیآخر این هفته میتوانید از ۱۰ نمایشگاه از جمله «چند ۱۰ اثر چند ۱۰ میلیونی»، «در مسیر تاریخ هنر ایران»، «شکاف دوران»، «رد چیزها»، «یک رویارویی ساده»، «مشاع: فنِ فوت»، «سوختن به تماشا نمیشود»، «سهراب، پسر رستم»، «تال-آب» و «چهارفصل شاهعباس و ساقی» بازدید کنید.
-
جنجالیترین آثار هنری قرن بیست و یکم/ آیا تابوت باز و جنازه متلاشی یک کودک اثری هنری است؟
تجسمیمعمولا آثار منتخب هنری را بر اساس اولویتهای زیباشناسانه و تخصصی مورد ارزیابی قرار میدهند. اما زمانی که پای آثار جنجالی وسط میآید، موضوع متفاوت و گاه جالب میشود. آرت نیوز به تازگی جنجالیترین آثار هنری معاصر را همراه با توضیحات و ارائه دلایل معرفی کرده است.
-
هنر در سال ۲۰۲۴ کمتر فروخت
تجسمیطبق گزارش سالانه ارائه شده، فروش جهانی آثار هنری در سال ۲۰۲۴ میلادی با افت ۱۲ درصدی روبهرو شد.
-
حراج نقاشی یک میلیون پوندی
تجسمینقاشی «ال. اس. لوری» که به ویراستار ادبی گاردین به قیمت ۱۰ پوند فروخته شده بود، ممکن است یک میلیون پوند به فروش برسد.
-
گزارش تصویری| رونمایی از زیباترین لپتاپهای جهان توسط ایسوس در هفته طراحی میلان
فناوریشرکت تایوانی ایسوس در هفته طراحی میلان ۲۰۲۵ از لپتاپهایی رونمایی کرد که به گفته بسیاری، زیباترین طراحیهایی هستند که تاکنون دیده شدهاند.
-
راهاندازی «موزه هنر انقلاب»؛ شبکهسازی هنرمندان اولویت حوزه هنری است
تجسمیسید شهابالدین شکیبا مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری ضمن تشریح برنامهها و اولویتهای این مرکز از تاسیس «موزه هنر انقلاب» در فضای کارگاهی حوزه هنری خبر داد.
-
حراج تهران کمک به شفافیت بازار هنری و هنرمند یا روابط اقتصادی پشت پرده
«رضی آقامیری»: اگر حراج تهران نبود بسیاری از هنرمندان هیچوقت دیده نمیشدند
تجسمیرضی آقامیری که یکی از چهره شناخت شده حوزه تجسمی و فرش ایران است، با اشاره به اینکه بازار سیاهی وجود ندارد بیان کرد: چیزی که به اسم حراج اتفاق میافتد به شفافیت بیشتر بازار کمک میکند.
-
دُرود «ایران دَرودی» به بهار
تجسمیزندهیاد «ایران درودی» را میتوان نقاش بهار ایران زمین نامید، نقاشی که زیستی میان زمستان و بهار داشت و شکوفهها در بوم نقاشیاش عنصر تکرارشوندهای هستند که همچون تجربه زندگی این هنرمند بارها از دل یخبندانِ زمستان جان سالم به در میبرند و به گرمای خورشیدِ بهار سلام دوباره میدهند.
-
نبرد هوشهای مصنوعی بر سر اثر «رافائل»
تجسمی«رافائل» ۵۰۵ سال پس از درگذشتش، همچنان جهان هنر را شگفتزده میکند. قرنها گذشته اما این استاد رنسانس همچنان سوژه کشف، بحث و خرید و فروشهای رکوردشکن است.
-
انتخاب خوشرو در مسابقه جهانی ۳۵awards به عنوان ۱۰ عکاس برتر جهان
تجسمیسه اثر ابوالقاسم خوشرو برگزیده جشنواره بینالمللی عکاسی ۳۵awards در سال ۲۰۲۴ شد.
-
کشف شاهکار ۴۱ میلیون دلاری
تجسمیشاهکاری از «ویلیام ترنر» منظرهنگار نامدار بریتانیایی که اخیرا در «وین» پدیدار شده است، درحالی به فروش گذاشته خواهد شد که ارزش تقریبی آن حدود ۴۱ میلیون دلار برآورد شده است.
-
سرپرست موزه هنرهای معاصر پاسخ داد؛
چرا نسل Z از نمایشگاه پیکاسو در موزه هنرهای معاصر استقبال کرد؟
تجسمینمایشگاه «پیکاسو در تهران» که با نمایش بیش از ۶۰ اثر از این هنرمند از ۲۱ اسفند در موزه هنرهای معاصر برپا است، تاکنون با بیش از ۵۵ هزار مخاطب همراه بوده که بیشتر آنها از نسل جوان بودند؛ اما چرا جوانان ایرانی تا این حد به نمایشگاه آثار پیکاسو علاقه نشان دادهاند؟
-
پستچی معمولی که سوژه نقاشیهای میلیارد دلاری شد
تجسمیپرترههای خیرهکنندهای که «ونگوگ» از خانوادهی یک پستچی خلق کرده است، پس از مدتها دوباره کنار هم قرار گرفتهاند و اکنون به عنوان سوژه یک نمایشگاه بیسابقه در موزه هنرهای زیبا بوستون به نمایش گذاشته شدهاند.
-
طرفداران «پیکاسو در تهران» مشخص شدند
تجسمیاز روز ۲۱ اسفندماه تا ۱۵ فروردینماه بیش از ۵۵ هزار نفر از نمایشگاه آثار پیکاسو با عنوان «پیکاسو در تهران» در موزه هنرهای معاصر تهران بازدید کردند.
-
حسین قلیزاده درگذشت
تجسمیحسین قلیزاده ـ هنرمند مجسمهساز ـ در سن ۸۵ سالگی درگذشت.
-
عکاسی که شگفتی آفرید/ عکس
تجسمیالگر اسر ـ عکاس ـ با الهام از تابلوهایی که توسط نقاشان مطرح فرانسوی خلق شدهاند، مناظر دوستداشتنی دریایی و روستایی را به تصویر میکشد.
-
پیشنهاد نوروزی برای گالریگردی؛ همراه با پیکاسو و گرنیکا قدم بزنید
تجسمینمایشگاه «پیکاسو در تهران» روایتی است از زندگی پیکاسو و دورههای هنری که از سر گذراند از این رو تجربه تماشای این نمایشگاه را در ایام نوروز پیشنهاد میدهیم.
-
ادوارد هاپر در ۴ شاهکار
تجسمیادوارد هاپر، نقاش برجسته آمریکایی قرن بیستم، به سبک واقع گرایانهاش شناخته شده است. با این حال، دیدگاه او به واقعیت، یک رویکرد شخصی و گزینشی و منعکسکننده احساسات درونیاش از مناظر شهری ساکت، چشماندازهای وسیع و چهرههای منزوی بود.
-
آثاری از هنرمند نیویورکی که تماشاگر را به لبخند وا میدارد/ عکس
تجسمیدر دستان هنرمند خیابانی نیویورکی، تام باب (Tom bob) چشمانداز شهری به بوم نقاشی برای خلق آثار بسیار تخیلی تبدیل میشود. مأموریت این هنرمند نابغه در دنیا اینست که آن را دگرگون کند.
-
تاسیس موزهای عجیب و واقعی از آثار بنکسی در مادرید/ هنرمندی که دغدغه بشریت و اجتماع دارد
تجسمیموزه اختصاصی بنکسی در مادرید اسپانیا افتتاح شد. این در حالی است که این مکان به واسطه طراحی دقیق و نورپردازی حساب شده دقیقاً مانند خیابان ساخته شده است. با این توضیح که گرافیتی به خیابان و دیوارهای بیرونی شهری اختصاص دارد و هنری است که همواره قانون و حکومت هر کشور نسبت به آن دافعه داشته است.
-
هنر «۱۴۰۳» در آینه؛
از باغ بیبرگی «تجسمی فجر» تا پیکاسو و آسیب به آثارش در سالی که گذشت
تجسمیهنرهای تجسمی در سالی که گذشت با رونق نسبی و لحظهای به دلیل برگزاری نمایشگاهی از گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران مواجه شد همچنین دچار حواشی چون حراج تهران، تجسمی فجر و آثار موزه امام علی بود.