-
ماسک: بدون استارلینک، ارتباطات نظامی اوکراین فرو میپاشد!
جنگ بر سر استارلینک؛ چرا این فناوری کلید پیروزی شده است؟
اینترنتاختلافات بر سر استارلینک بالا گرفته است؛ در حالی که وزیر خارجه لهستان مدعی شده که اوکراین برای تأمین اینترنت ماهوارهای بهطور کامل به کمکهای خارجی متکی است، ایلان ماسک این ادعا را رد کرده و تأکید دارد که بدون استارلینک، ارتباطات حیاتی میدان نبرد مختل خواهد شد. همزمان، نگرانیها درباره امنیت و پایداری این شبکه ارتباطی افزایش یافته است.
-
ایلان ماسک: ترمینالهای استارلینک در اوکراین خاموش نمیشوند
اینترنتاین اظهارنظر در ادامه مشاجرات سیاسی اخیر درباره اوکراین مطرح شده است.
-
معتمدی: رفع فیلترینگ با اعضای فعلی شورای عالی فضای مجازی به نتیجه نمی رسد
اینترنتوزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سران قوا معتقدند که فیلترینگ باید حداقل برای برخی از سایت ها برداشته شود، اما زور آنها به اعضای شورای عالی فضای مجازی نمی رسد.
-
اینترنت کوانتومی یک گام دیگر به واقعیت نزدیک شد
اینترنتهوش مصنوعی به فیزیکدانان کمک کرده تا راه سادهتری برای دستیابی به درهم تنیدگی کوانتومی کشف کنند. این یافته میتواند توسعه فناوریهای ارتباطی کوانتومی همچون اینترنت کوانتومی را آسانتر کند.
-
دنیا در دانشگاه یوتیوب ، درس میآموزد، ما ایرانیان درگیر فیلترکردن آن هستیم
اینترنتیوتیوب یک برنامه رایگان برای دست رسی به آموزندهترین و مفیدترین ویدیوهای جهان برای حل مشکلات روزمره مردم است. در این پلتفرم همه کاربران میتوانند ویدیوهای آموزشی طولانی و با کیفیت بالا را دانلود و تماشا و یا محتوای تولید شده خود را منتشر کنند. در حالیکه پلتفرم هایی مثل تلگرام، اینستاگرام و واتساپ برای پیامرسانی، محتوای کوتاه، و یا سرگرمی مناسب اند.
-
خبر بد وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ
اینترنتوزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ گفت: «نگاه دولت این است که مسیر رفع فیلتر تسریع شود و اهتمام ویژه به تحقق وعده در این خصوص وجود دارد، اما این نیاز به همراهی دارد که باید اتفاق بیفتد»
-
تقیپور، طراح «صیانت»: رفع فیلتر واتساپ خواسته دولت بود؛ من مخالف انجام آن بدون ایجاد قانونمندی بودم
اینترنتتقی پور در پاسخ به سوالی درباره نظر او پیرامون رفع فیلتر واتساپ گفت: رفع فیلتر واتساپ خواسته دولت بود. من مخالف انجام این کار، بدون ایجاد قانونمندی و پذیرش حکمرانی بودم.
-
تهدید ایلان ماسک برای اوکراین: اگر استارلینک را خاموش کنم، تمام خط مقدمتان فرومیپاشد
اینترنتکارآفرین و میلیاردر آمریکایی با تأکید بر اینکه «سیستم استارلینک من ستون اصلی ارتش اوکراین است»، نوشت: «اگر این سیستمها را خاموش کنم، تمام خط مقدم اوکراین از هم میپاشد. من از کشتار چندین ساله، در بن بستی که اوکراین ناگزیر است در آن شکست بخورد، ناراحت هستم.»
-
فیلترینگ در شرایط آرام جامعه علتی دارد؟/ وقتی با بحران روبرو می شویم، فیلتر کنید
اینترنتاینکه چرا تصمیم سازان بر ادامه فیلترینگ اصرار می ورزند، پرسشی است که همه ما علاقه مندیم پاسخ آنان را بشنویم.
-
دبیر شورای عالی فضای مجازی: متن مصوبه رفع فیلترینگ عمومی نیست
اینترنتدبیر شورای عالی فضای مجازی گفت متن مصوبهی مربوط به رفع فیلتر گوگلپلی و واتساپ محرمانه است.
-
«سفرنامه» ویژه سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به صربستان منتشر شد
اینترنتسومین شماره «سفرنامه» با هدف پوشش سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، به صربستان منتشر شد.
-
اتصال به اینترنت 4G در کره ماه با نوکیا
اینترنتنوکیا با همکاری اسپیسایکس، شبکهی 4G را برای ایجاد ارتباطات پایدار در ماه راهاندازی میکند.
-
جایگزین استارلینک در اوکراین پیدا شد!
اینترنتبا احتمال قطع دسترسی اوکراین به اینترنت ماهوارهای استارلینک، اتحادیه اروپا به دنبال راهکارهای جایگزین است. در این میان، شرکت Eutelsat وارد میدان شده و مذاکراتی را با اتحادیه اروپا برای ارائه خدمات اینترنت ماهوارهای به اوکراین آغاز کرده است. آیا این تحول میتواند وابستگی اوکراین به استارلینک را کاهش دهد و مسیر ارتباطی جدیدی برای این کشور ایجاد کند؟
-
دفع نزدیک به یک میلیون حمله سایبری به زیرساختهای ایران
اینترنتمعاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از دفع ۸۲۸ هزار و ۴۶۵حمله سایبری به زیرساختهای کشور در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
-
وزیر ارتباطات: تنظیمگری نباید مانع نوآوری در کسبوکارهای دیجیتال شود
اینترنتوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نخستین جلسه کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در دولت چهاردهم که منتج به تایید کلیات «سند نظام اقتصاد دیجیتال» و تصویب «نظامنامه سنجش و به روز رسانی سهم زیست بوم اقتصاد دیجیتال در ارزش افزوده کل اقتصاد کشور» شد، تاکید کرد: تنظیم گری باید به گونه ای باشد که مانع نوآوری در کسب و کارهای دیجیتال نشود.
-
اختلال گسترده اینترنت در ایران به دلیل قطعی فیبر نوری در مرز گرجستان و ارمنستان
اینترنتبخشی از ظرفیت اینترنت کشور به دلیل قطعی فیبر نوری در مرز گرجستان و ارمنستان دچار اختلال گسترده شده است. بهزاد اکبری، عضو هیئتمدیره شرکت ارتباطات زیرساخت، از کاربران پوزش خواست و اعلام کرد که تیمهای فنی در حال رفع مشکل هستند.
-
موشکی که ماهوارههای استارلینک را به مدار برد، آتش گرفت
اینترنتاسپیس ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به مدار پرتاب کرد اما در بازیابی پیشران فالکون ۹ پس از فرود موفق نبود.
-
رقیب تازه برای امپراتوری ایلان ماسک؛ آیا استارلینک شکست میخورد؟
اینترنتشرکتی فرانسوی قصد دارد با ارائه شبکهای از ماهوارههای مخابراتی در مدار بسیار پایین زمین (VLEO)، انحصار استارلینک در ارتباطات فضایی را به چالش بکشد. این شرکت برخلاف استارلینک، بهجای رقابت با اپراتورها، خدمات خود را در اختیار آنها قرار میدهد. پروژه CTO میتواند با فناوری خود و کاهش تأخیر در ارتباطات، گزینهای جذاب برای ایتیاندتی، تی-موبایل و ورایزون باشد. اما آیا این رقیب تازهوارد میتواند از پس غول فناوری یعنی اسپیسایکس برآید؟
-
راهاندازی اولین اینترنت ماهوارهای 5G در جهان
اینترنتیک استارتآپ فرانسوی اولین اینترنت ماهوارهای 5G را راهاندازی میکند که نتیجه آن احتمالا شامل اتصالات سریع و کمتاخیر، در کنار رویکرد مسئولانهتر به منابع فضایی است.
-
روایت رئیسجمهور صربستان از دیدار «صمیمانه و سازنده» با وزیر ارتباطات ایران
اینترنتسیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران در سومین روز از سفر رسمی خود به صربستان با رئیس جمهوری این کشور دیدار و پیام رسمی دکتر پزشکیان رییس جمهوری را به وی ابلاغ کرد.
-
یادداشت وزیر ارتباطات درباره سفر به صربستان: پیگیری دیپلماسی فناوری ایران در قاره اروپا
اینترنتسید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در یادداشتی از سفر هیأت ایرانی به بلگراد با هدف توسعه همکاریهای فناورانه و گسترش دیپلماسی فناوری در حوزه اطلاعات و ارتباطات سخن گفت.
-
استارلینک چینی از راه رسید
اینترنتاستارلینک ایلان ماسک، در عرصه اینترنت ماهوارهای، با رقبای قدرتمندی روبرو شده است که رقابت برای کسب برتری در اتصال فضایی را به شدت داغ کردهاند. گزارشهای جدید نشان میدهد که چین با سرعت سرسامآوری در حال توسعه شبکه ماهوارهای مدار پایین زمین (LEO) خود است.
-
اعلام اهداف و برنامههای سفر وزیر ارتباطات به صربستان / پای هوش مصنوعی هم در میان است
اینترنتوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران در چارچوب پیشبرد برنامه توسعه «دیپلماسی فناوری» و به دعوت رسمی «وزیر اطلاعات و مخابرات صربستان»، راهی بلگراد، پایتخت این کشور شد.
-
آذریجهرمی: ظاهراً یوتیوب و تلگرام تا عید رفع فیلتر میشوند
اینترنتوزیر اسبق وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: از برنامه دولت برای اجرای دو گام دیگر خبر خاصی ندارم چراکه هیچ اتصال و ارتباطی با بدنه دولت ندارم و مانند مردم اخبار را از رسانهها دنبال میکنم و ظاهراً آقای رییس جمهور دستور دادند که قبل عید گام دوم این برنامه به اجرا برسد و یوتیوب و تلگرام رفع فیلتر میشود.
-
مرکز پژوهشهای مجلس: فقط ۱۹ درصد کاربران اینترنت از فیلترشکن استفاده نمیکنند / نیمی از کاربران امیدی به رفع فیلترینگ در دولت پزشکیان ندارند
اینترنتطبق نظرسنجی مرکز پژوهشهای مجلس، حدود ۸۱ درصد کاربران ایتنرنت در ایران از فیلترشکن استفاده میکنند. همچنین بیش از نیمی از کاربران امید چندانی به کاهش محدودیتهای اینترنتی در دولت پزشکیان ندارند.
-
افتتاح طرحهای متنوع ارتباطی در استان قزوین با حضور سید ستار هاشمی
اینترنتافتتاح طرح های ارتباطی، مخابراتی و عمرانی قزوین در سفر سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این استان اتفاق افتاد.
-
اینترنت ماهوارهای استارلینک گسترش مییابد؛ اسپیسایکس ۲۲ ماهواره جدید به مدار فرستاد!
اینترنتاسپیسایکس مجموعه جدیدی از ماهوارههای استارلینک را به فضا پرتاب کرد.
-
با این گوشیها از هر جای زمین به استارلینک وصل شوید!
اینترنتاستارلینک، پروژه ماهوارهای ایلان ماسک، پس از انقلابی در اینترنت جهانی، اکنون در حال تغییر دنیای ارتباطات موبایلی است. این فناوری جدید امکان برقراری تماس از هر نقطهای روی زمین را، بدون نیاز به تجهیزات خاص یا تغییر سختافزار گوشیهای هوشمند، فراهم میکند.
-
اینترنت ۵G به ایستگاه پایانی رسید
اینترنتآنطور که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفته است فرآیند واگذاری باند فرکانسی جدید ۱۵۰۰ مگاهرتزی برای توسعه نسل پنجم تلفن همراه آغاز شده و آماده سازی شرایط مرتبط با آن به مراحل پایانی رسیده و با اجرایی شدن آن کیفیت شبکه ارتباطی همراه به طور محسوسی افزایش پیدا خواهد کرد.
-
جواد لاریجانی راست می گوید که اینترنت را او به ایران آورده؟/ واقعا غرضی فکر می کرد اینترنت همان فاکس است؟
اینترنتاینترنت به شکل امروزی در سال ۱۳۷۲ برای استفادههای دانشگاهی وارد ایران شد و آن که عمومی کرد شرکت «ندا رایانه» بود.