موسیقی
-
دومین روز جشنواره ملی عودنوازی قشم برگزار شد
همدلی و همنوازی مردم با کمپین «با سازت بیا»
موسیقیاجراهای صحنهای روز دوم جشنواره ملی عودنوازی قشم برگزار شد.
-
حمایت گروه گرین دی؛
صدای کودکان فلسطینی در شبکههای اجتماعی پیچید
موسیقیگروه موسیقی «گرین دی» با حمایت از کودکان فلسطینی در کنسرت خود، شوری جدید در حمایت از مظلومترین قربانیان رژیم صهیونیستی در جهان برانگیخت.
-
بوسه کیتی پری به خاک زمین پس از بازگشت از فضا
موسیقیکیتی پری پس از بازگشت از سفر ۱۱ دقیقهای فضا، زمین را بوسید و گفت: زمین بسیار آرام و ساکت به نظر میرسید، ساکت اما بسیار سرزنده. زمین را بوسیدم تا از آن قدردانی کنم. حالا بیشتر از هر زمان دیگری متوجه میشوم که هیچکجا خانه آدم نمیشود.
-
اعلام برنامه اجراهای دومین جشنواره ملی عودنوازی
موسیقیجدول اجراهای صحنهای دومین جشنواره ملی عودنوازی-قشم در آستانه آغاز این رویداد اعلام شد.
-
به بهانه اکران آنلاین مستند «کیپاپ»؛
چرا سلبریتیهای کرهای محبوب بچههای ما شدند؟
موسیقیکارگردان مستند «کیپاپ» با اشاره به اینکه در ایران با یک خلاء محتوایی برای نوجوانان روبهرو هستیم، گفت: در ایران تولیداتی برای نوجوانان نداریم و موسیقی و فیلم ما برای نسل نوجوان محتوایی ندارد و اگر هم محتوایی داشته باشد متناسب با نیازهای نوجوانان نیست.
-
خداحافظ کپیرایت: ابزار جادویی یوتوب برای سازندگان ویدئو!
هوش مصنوعی در جهانیوتوب ابزار هوش مصنوعی جدیدی برای ساخت موسیقی ویدیوها معرفی کرد.
-
علی پهلوان راز فروپاشی گروه آریان را فاش کرد!
موسیقیعلی پهلوان درباره دلایل اصلی فروپاشی «آریان» هم در مهمترین بخش از این گفتوگو، چنین پاسخ داده است: «اجازه بدهید من این سوال را به سبک گروه آریان جواب بدهم. به سبک اشعار گروه آریان جوابتان را میدهم. شما فکر کنید یک عده آمدهاند یک درختی را کاشتهاند. درخت رشد کرده و بزرگ شده و به محض اینکه شروع کرده و رشد کرده و بالا آمده، یک سری با تبر اره و مشت و لگد و بیل، افتادهاند به جان این درخت.»
-
با حضور مدیران وزارت فرهنگ در بندرعباس صورت گرفت:
بررسی آخرین وضعیت جشنواره موسیقی نواحی در هرمزگان
موسیقیسرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و دبیر هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی با حضور در استان هرمزگان در جریان آخرین وضعیت آمادهسازی این استان برای برگزاری جشنواره موسیقی نواحی قرار گرفتند.
-
شیرمحمد احمدی درگذشت
موسیقیشیرمحمد احمدی (نارویی) قیچکنواز برجسته کشور در کرمان دار فانی را وداع گفت.
-
فوت نوازنده پیشکسوت ساز قیچک ایران
کرمانشیرمحمد احمدی (نارویی) قیچکنواز برجسته کشور در شهرستان فهرج استان کرمان دار فانی را وداع گفت.
-
سید امین سپهریان: خبر لغو کنسرت عرفان طهماسبی صحت ندارد / استاندارد سالن اجرا باید حفظ شود
موسیقیسید امین سپهریان، معاون هنری و سینمایی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با رد خبر لغو کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز تأکید کرد: موافقت اولیه با اجرای عرفان طهماسبی در اهواز انجام گرفته اما هنوز مجوزی برای این اجرا در تاریخهای ۲۶ الی ۲۹ فروردین در سامانه یکپارچه ملی اجراهای صحنهای صادر نشده است.
-
پژوهشگر موسیقی؛
سند موسیقی در خدمت پاپ است/ ناتوانی در بازتولید موسیقی ایرانی
موسیقیعضو هیاتعلمی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات درباره تصویب سند ملی موسیقی و اهمیت آن در ارتقای گونه موسیقی سنتی ایرانی گفت: در این سند هم هیچ خیری برای موسیقی ایرانی نیست، متن اولیه این سند در خدمت موسیقی پاپ قرار گرفته و به توسعه اقتصاد موسیقی، گونههای تجاری و بازار موسیقی توجه کرده است.
-
ببینید | تعجب دیجی علیگیتور از پخش موسیقیهایش در تلویزیون
فیلمدیجی علیگیتور، هنرمند پیشرو موسیقی الکترونیک، که مهمان برنامه تی وی پلاس بود از استفاده موسیقی هایش در ایران گفت. / تی وی پلاس
-
چرا کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز لغو شد؟ / جزییات
موسیقیعرفان طهماسبی، خواننده، با انتشار پستی در اینستاگرام از لغو شدن کنسرتش در اهواز خبر داد.
-
بازگشت آرمین زارعی
موسیقیآرمین زارعی پس از ۱ سال دوری از مخاطبان، دوباره به روی صحنه باز خواهد گشت. گویا مشکل قضایی وی با شرکت قبلی، مرتفع شده و این خواننده قرار است طی روزهای آینده، از نخستین کارهای خود با برچسب شرکتی دیگر رونمایی کند.
-
نظر اساتید نسبت وجود رشته موسیقی در سیستم آکادمیک کشور چیست؟
خروجی دانشگاههای هنر ناامیدکننده است/ پذیرش فارغالتحصیلان رشتههای دیگر در مقطع ارشد موسیقی کاری اشتباه است!
موسیقیطی چندسال گذشته استادان و هنرمندان عرصه موسیقی نسبت به اهمیت و جایگاه رشته موسیقی و زیرشاخههای آن انتقادهایی جدی مطرح کردهاند. با وجود گذشت سالیان رشته موسیقی در عرصه آکادمیک دچار نواقص بسیاری است. در گزارش پیشرو چهار هنرمند و مدرس در اینباره صحبت کردهاند.
-
معرفی داوران دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم
موسیقیبر اساس اعلام دبیرخانه دومین جشنواره ملی عودنوازی قشم، انتخاب گروههای برگزیده جهت اجرا در مرحله نهایی توسط ۹ داور ایرانی و ۳ داور بینالمللی، صورت گرفته است.
-
بزرگترین گردهمایی زندهی موسیقی و آواز فارسیزبانان در لندن و پاریس
موسیقیچهاردهمین اجرای زنده به آهنگسازی و رهبری آرش فولادوند، خرداد امسال در پاریس و لندن بهروی صحنه میرود. «عارفانهها» عنوان امسال این اجراست که به مناسبت بزرگداشت هفتصدسالگی حافظ، با اشعاری از این شاعر برجسته و با خوانندگی وحید تاج، مهدیه محمدخانی و خوانندهی تاجیک ستاره کرامتالله با آهنگسازی و رهبری آرش فولادوند، ۱۳ و ۱۴ ژوئن در تالار یونسکو پاریس به روی صحنه خواهد رفت.
-
ستار صدایش را از دست داد
سینماحسن ستار خواننده سرشناس لسآنجلسی که ازجمله هنرمندان ایرانی مقیم لس انجلس است، صدایش را از دست داد.
-
شاپور نیاکان؛ نابغه موسیقی ایرانی
موسیقی«نیاکان آموزشگاهی در لالهزار نو و پس از آن در خیابان ژاله دایر کرد و ضمن فعالیت هنری خودش، هنرجویانی را نیز تعلیم میداد. ازجمله شاگردانش میتوان به خسرو امینزاده، محمد رشوند، سعید قراچورلو و حسین صمدی اشاره کرد. علاوه بر آن با خوانندگانی همچون عزت روحبخش، قاسم جبلی، منوچهر شفیعی، بهرام سیر، منوچهر همایونپور، محمودی خوانساری و اکبر جقه نیز همکاری داشت.»
-
مرتضی محجوبی؛ مینیاتور نواز ایرانی
موسیقیمرتضی خان در زمان جوانی اولینبار در سالن سینما فاروس با عارف قزوینی به همکاری پرداخته و آواز عارف را همراهی کرده بود؛ همین آشنایی و دوستی و درک آثار عارف در حس و سنگینی ساختههایش تاثیر داشت. رضا و مرتضی محجوبی هر دو برای موسیقی اصیل ایرانی یکی در ویولن سبک خاص و شیرین و پر از سوز و حال و دیگری در پیانو که هر دو هم ساز غربی بودند با استواری تمام، سبکی را به ارمغان آوردند که سرآغاز، سر فصل و شیوه نوینی در تاریخ موسیقی ایران است.
-
ترانه گیلکی «رعنا» ماجرای یک عاشقانه واقعی است/ مخلصترین عاشقان در ترانههای روستایی حضور دارند
موسیقییک خواننده و پژوهشگر موسیقی گیلان گفت: من فکر میکنم که مخلصترین عاشق را باید در ترانههای روستایی پیدا کرد و داستان واقعی رعنا اینگونه بوده که او عاشق مردی به نام هادی میشود.
-
داود مقامی کارگر قصابخانه بود
درباره خواننده ناکام «اگه یادش بره که وعده با من داره»
تاریخ ایرانیک شب که از ناامیدی و یأس کم مانده بود که روی صحنه نرود مردم او را کشاندند و وقتی برگشت به یکی از دوستانش گفت: «اینها جدا مرا خجالت میدهند. دستشان درد میگیرد و خسته میشوند.»
-
مروری بر ۱۰ آلبوم تأثیرگذار موسیقی ایران در سال ۱۴۰۳
موسیقیدر سالی که گذشت در سبک های مختلف آلبومهای موسیقی منتشر شدند.
-
اد شیرن با «عزیزم» در مسیر معرفی فرهنگ ایران به جهان موسیقی
موسیقیاد شیرن، خواننده پرطرفدار بریتانیایی، با انتشار تکآهنگی به نام فارسی «عزیزم» همراه با تهیهکننده ایرانیتبار ایلیا سلمانزاده، نهتنها دست به تجربهای موسیقایی زده، بلکه درهای تازهای به سوی تعامل فرهنگی و حتی اقتصادی با ایران گشوده است؛ کشوری که سالهاست در حاشیه تولیدات فرهنگی جریان اصلی جهان قرار داشته، اما ریشههای غنیاش همچنان الهامبخش هنرمندان بینالمللی است.
-
چرا خواننده مشهور پیش از انقلاب هیچگاه ترک وطن نکرد؟
موسیقی۱۶ فروردینماه، بیست و هشتمین سالگرد درگذشت «مازیار» است. خوانندهی پاپی که از سال ۱۳۵۹ بدون دلیل مشخصی به حاشیه رفت، اما هیچگاه حاضر به ترک وطنش نشد.
-
قصه کنسرتها بعد از تعطیلات طولانی؛ تهیه کنندگان این گزارش را بخوانند
موسیقیتعدادی از گروهها و هنرمندان فعال گونههای مختلف حوزه موسیقی طی روزهای پیش رو و بعد از اتمام تعطیلات عید نوروز، خود را برای برگزاری کنسرت در تهران و شهرهای مختلف کشور آماده می کنند.
-
به گزارش خبرآنلاین:
زنگ خطر بلوغ زودرس کودکان/ هشدار: این موسیقیها خانمانسوزند!
سلامت کودک و خانوادهبه گفته یک فوق تخصص غدد کودکان، موسیقیهای با محتوای ناسالم از جمله محرکهایی هستند که میتوانند، احساسات و هیجانات جنسی را زودتر از موعد در کودکان بیدار کنند و به طور غیرمستقیم سیستم هورمونی کودکان را تحت تاثیر قرار داده و سبب بلوغ زودرس شوند.
-
جشنوارههایی که پس از سالها وقفه برگزار شدند؛ «آوای کویر» و «صبا»
موسیقیجشنوارههای متعددی در گونههایی مختلف موسیقی طی سال ۱۴۰۳ برگزار شدند که برگزاری «آوای کویر» پس از هفت سال و جشنواره دانشجویی «صبا» پس از پنج سال وقفه از مهمترین آنهاست، هر چند که وضعیت رویدادهای همچون «تهرانُت» نامشخص است.
-
سفر در زمان؛
«گوگوش و پسرش کامبیز در زمین تنیس»؛ دهه ۵۰/ عکس
موسیقیتصاویری از گوگوش و پسرش در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.