اولین چیزی که باید در راستای سلامت بدن خود بدانیم، نحوه درست استفاده از غذا است؛ خواه از نظر انتخاب آن به روش سالم و یا روش‌های پخت و پز و ارائه آن در یک قالب سالم و متعادل. در واقع روش غلط پخت و پز می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های جدی و از دست رفتن مواد مغذی غذا شود. در اینفوگرافیک زیر چند روش جلوگیری از خطر سرطان‌زایی غذاهای کبابی را ببینید. منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اینفوگرافیک | چگونه از خطر سرطان‌زایی غذاهای کبابی بکاهیم؟

265 262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
    3 1
    روش هفتم ، مستتره؟
  • بازنشسته IR ۰۸:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
    10 1
    شما گوشت را برسونین ،خودمو بلدیم چجوری کبابش کمیم ..فعلا که بجای گوشت با این بی کفایتی مدیران ، ما جزغاله شدیم ...