اینجا دره اومو در یکی از دورترین مناطق خارج از حوزه تمدن مدرن انسانی در اتیوپی است.

کودکی که با چشمان درخشان و صورتی رنگارنگ می بینید یکی از 200 هزار نفری است که در این گوشه از جهان زندگی می کند.
چهره اش را با خاک رس رنگی درست کرده و تاج سبزی هم روی سر خود قرار داده است تا هانس سیلوستر هوشمندانه از او و سایر افراد قبیله عکس بگیرد.
 هانس گتابی تحت عنوان 'Natural Fashion نوشته و در آن از تصاویر این قبیله استفاده کرده تا زندگی مردم اینقبیله را نشان دهد.
این قبیله به گفته هانس بیشتر به طبیعت نزدیک است تا به تمدن شهری و به همین دلیل خصوصیات آنرا در زندگی روزمره و سر و صورت و بدن آنها می بینیم.
ترکیبی از عشوه، اغوا، غرور و شادی را در این رنگها و نقاشی ها می بینیم.
دره اومو یکی از بکر ترین و در عین حال عجیب ترین مناطق طبیعی جهان محسوب می شود که دنیایی از شگفتی در آن موج می زند.
قبایل شگفت انگیز دیگری نیز مانند Arbore, Ari, Bena, Bodi, Bumi, Daasanech, Dorze, Hamer, Kara, Konso, Kwegu, Mursi, Tsemay, and Turkana  هستند که ویژگی های خاص خود را دارند.

منبع: دیلی میل
56602

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۲۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
    73 4
    اسلحه ای که در دست کودک هست جای تعجب داره؟؟!!
    • فاطمه US ۲۱:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
      3 0
      دقیقا !! چجوریه که از تمدن به دورند، اما کاملا آشنا با مظاهر تمدن جدید!
  • عباس IR ۰۸:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    2 0
    سلام بجاي آشناکردن اين کودکان با اسلحه حتي نوع اسباب بازي آن به آنان آموزش،غذا وامکانات زيربنايي را به همراه شاخه هاي گل هديه بدهيم. متاسفانه کشورهاي افريقا به صحنه نبرد قدرتها براي به چپاول بردن ثروتهاي اين مردم مظلوم وبيگناه ونيازمند تبديل شده است که هرکدام براي حفظ جايگاه واهداف ومطامع خود خروارها اسلحه را به آنجا روانه مي کنند واين مردم بيگناه واز همه چيز بي خبر را به خاک وخون مي کشند.
  • بدون نام IN ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    1 0
    مرد و زنشون رو هم مشخص میکردید حداقل!!! =))))
  • علی IR ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۸
    1 0
    با سلام در استان بوشهر - شهرستان دشتی ، شهری کوچک به نام کاکی وجود دارد که چند وقت پیش هم زلزله شدیدی اومد ، حدود 200-250 سال پیش مردان و زنانی از همین قبیله آمو به عنوان برده یا خدمتکار به این منطقه اورده شدند که در حال حاظر نیز انها را به نام (آمو ها ) می شناسند و در حال حاظر جمعیت انها حدود دو هزار نفر بالغ می گردد . بواسطه ازدواج های درون گروهی کاملا سیاهپوست و با اداب و رسوم افریقایی که کمتر کسی به وجود انها در ایران اطلاع دارد و مطالعه جامعه انها خالی از لطف نیست .